• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 20 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Actualitate

Luni , 13 Mai , 2024
Ionel Bogdan, candidatul PNL la Primăria Municipiului Baia Mare, și echipa sa, în dialog cu băimărenii
„Pot sa fiu primarul care sa administreze corect si eficient orasul”
Luni , 13 Mai , 2024
12 Priorități ale Dreptei Unite pentru a finaliza integrarea europeană și modernizarea României
Romania a facut progrese foarte mari de la aderarea la Uniunea Europeana, dar astazi ritmul de modernizare incetineste sau chiar involueaza pe alocuri, asa ca este nevoie de o conjugare a eforturilor europarlamentarilor cu membrii guvernului national pentru a reporni motorul european de dezvoltare a Romaniei.
Marţi , 07 Mai , 2024
Mesaj de Paștele Ortodox
Mesaj de Pastele Ortodox - Sebastian Birda, primarul orasului Baia Sprie
Marţi , 07 Mai , 2024
Peste jumătate dintre părinții care muncesc în alte țări nu vin acasă de sărbători
Mai mult de jumatate - 55% - dintre parintii care lucreaza peste granita nu vor petrece sarbatorile pascale in tara, alaturi de copiii lor, in vreme ce 39% spun ca vor veni acasa pentru Pasti, iar 6% nu erau inca decisi cu privire la venirea in tara, arata datele unei anchete realizate de Salvati Copiii Romania, in randul beneficiarilor programului dedicat copiilor cu parintii plecati din tara.
Luni , 29 Aprilie , 2024
Primarul interimar Doru Dăncuș: „Am verificat lucrările de amenajare, reabilitare și modernizare a străzilor, parcărilor și a locurilor de joacă!”
Locurile de joaca pentru prescolari, reabilitate si modernizate Primarul interimar al municipiului Baia Mare a tinut sa se asigure ca micutii de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 28 vor avea cat mai curand posibil un loc de joaca reamenajat si modernizat.
Luni , 29 Aprilie , 2024
Darius POP, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș
Maramuresul si maramuresenii merita mai mult. Mai multa implicare, dezvoltare, un trai mai bun, care sa le permita familiilor sa se reuneasca pe plaiurile natale.
Luni , 29 Aprilie , 2024
COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare: „Trebuie să ne strângem mâinile și să facem împreună lucruri bune pentru băimăreni”
S-a indragostit de Maramures dupa ce s-a indragostit de actuala sa sotie, dr. Margareta Pirvanoiu, un medic neonatolog apreciat si iubit de copii si parinti, deopotriva.
Luni , 22 Aprilie , 2024
Oamenii faini din USR
Maramureseanul Adrian Dan Pop nu candideaza singur in aceste alegeri europarlamentare. Adrian este ales pe lista Alianta Dreapta Unita pentru Parlamentul European, alaturi de o echipa puternica, tanara, experienta variata si foarte motivata sa ofere romanilor o Romanie Moderna si statutul si respectul pe care le merita in Uniunea Europeana.
Luni , 22 Aprilie , 2024
Candidat PSD la alegerile pentru Parlamentul European FLORIAN SĂLĂJEANU: Omenia maramureșenilor poate inspira Europa
Florian Salajeanu se afla la prima participare intr-o competitie electorala. Pana acum si-a dedicat timpul asistentei sociale si Asociatiei ASSOC, organizatie al carei presedinte este de aproape 30 de ani.
Luni , 22 Aprilie , 2024
Ionel Bogdan susține tinerii și dezvoltarea mediului economic: „Baia Mare va avea un Incubator de afaceri, unde 35 de tineri antreprenori vor putea beneficia de granturi de 3 milioane de euro”
Cea mai recenta initiativa la nivelul administratiei judetene vizeaza sprijinirea tinerilor maramureseni, dar si dezvoltarea mediului economic local.
Luni , 22 Aprilie , 2024
Darius Pop și Costel Pîrvănoiu, soluția de AUR pentru Maramureș și Baia Mare
Deputatul Darius Pop, candidatul AUR la presedintia Consiliului Judetean Maramures, si economistul Costel Pirvanoiu, candidat AUR la functia de primar al municipiului Baia Mare, aduc in fata cetatenilor un parteneriat solid generat de solutii benefice pentru problemele locale.

Supliment săptămânal

Editoriale

Teodor Ardelean pe 13.05.2024
Biblioteca de idei / Diarium Academicum Septentrionis (LXVII)
• Septembrie 2007. Autograf pentru Teodor Ardelean de la Gheorghe Mocuta, pe pagina de titlu a cartii Intoarcerea lui Ulise (Receptarea textului lui Eugen Ionescu in critica romaneasca), tiparita la „Vasile Goldis” University Press Arad in 2007 (171 p.).
Gazeta de Maramures pe 13.05.2024
Mondo cane / Sfârșitul dinaintea începutului
Citesc intr-o carte de-a lui Romain Gary „o civilizatie exclusiv utilitara va merge intotdeauna pana la capat, adica pana la lagarele de munca silnica”.

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania