• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Eveniment

Luni , 15 Iulie , 2024
Povestea de la Roșia Montana merge mai departe...urmează stația Remin
Compania Gabriel Resources a contestat decizia prin care Romania a castigat procesul in dosarul Rosia Montana
Luni , 15 Iulie , 2024
Reprezentanți ai Județului Maramureș au participat la Conferința de deschidere a taberei ,,PUNTE 2024” la Chișinău și la Festivalul ,,Eminesciana” de la Strășeni, în Republica Moldova
Consiliul Judetean Maramures, impreuna cu partenerii sai: Consiliul Raional Straseni, Consiliul Raional Hincesti, Consiliul Raional Ungheni si Inspectoratul Școlar Judetean Maramures, a organizat la Chisinau, in data de 29 iunie 2024, Conferinta de deschidere a proiectului „Tabara de excelenta – PUNTE educationala intre Maramures-Hincesti-Straseni-Ungheni, editia 2024”, finantat de Departamentul pentru Relatia cu   
Miercuri , 10 Iulie , 2024
PROGRAM INTERVENȚII - SEINI VITAL S.A.
Intreruperi furnizare apa Seini
Miercuri , 10 Iulie , 2024
PROGRAM INTERVENȚII - BAIA SPRIE VITAL S.A.
Intreruperi furnizare apa Baia Sprie
Miercuri , 10 Iulie , 2024
PROGRAM INTERVENȚII - BAIA MARE VITAL SA
Intreruperi furnizare apa Baia Mare
Duminică , 07 Iulie , 2024
Ziua Justiției
Astazi, sarbatorim Ziua Justitiei, o buna ocazie sa ne reafirmam angajamentul pentru asigurarea unei justitii independente, in slujba cetatenilor.
Vineri , 05 Iulie , 2024
Reuniunea Subcomisiei APCE pentru implementarea hotărârilor Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO)
Alaturi de ministra Justitiei , Alina Gorghiu, am participat, in calitate de membru al Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), la reuniunea Subcomisiei APCE pentru implementarea hotararilor Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), care a avut loc la Tirana, Albania
Joi , 04 Iulie , 2024
Noua lege privind modificarea Codului Penal a intrat în vigoare
Ma bucura faptul ca Legea nr. 202/2024 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal a intrat in vigoare incepand cu data de 1 iulie 2024.
Miercuri , 03 Iulie , 2024
Studenții de la specializarea biologie au vizitat Stația de Epurare a apelor uzate și Stația de Tratare a apei din Baia Mare
Peste 20 de studenti din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare – Universitatea Tehnica Cluj ( CUNBM UT Cluj), specializarea Biologie au efectuat la inceputul acestei saptamani cate o vizita de informare-documentare la Statia de Epurare a apelor uzate si la Statia de Tratare a apei din Baia Mare.
Luni , 01 Iulie , 2024
Dialog constructiv și colaborare internațională
Astazi am participat la o intrevedere importanta, alaturi de vicepresedintele Senatului Romaniei, domnul Sorin Cimpeanu, doamna Nicoleta Pauliuc, presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala si o delegatie parlamentara din Republica Kazahstan condusa de doamna Aigul Kuspan, presedintele Comitetului pentru Afaceri Externe, Aparare si Securitate.
Luni , 01 Iulie , 2024
Parlamentul României pregătește interzicerea centralelor de apartament
Centralele pe gaz din apartamente care nu corespund unor noi criterii de performanta energetica vor trebui inlocuite cu sisteme mult mai prietenoase cu mediul.

Supliment săptămânal

Editoriale

Gazeta de Maramures pe 15.07.2024
Mondo cane
Scrisoare dureroasa catre toti romanii scrisa de ILIE ȘERBANESCU analist politic, decedat anul acesta, care ar trebui sa ne puna pe ganduri..........daca n-am facut-o pana acum...........?????????
Teodor Ardelean pe 15.07.2024
Biblioteca de idei / Diarium Academicum Septentrionis (LXXVI)
• 20 noiembrie 2020. Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” ofera sprijin in editarea si tiparirea revistei „Orasul” (An XV, nr. 50), chestiune mentionata si in articolul de fond semnat de catre intemeietorul acesteia, arh. Ionel Vitoc.
Pr. dr. Cristian Stefan pe 15.07.2024
Calea, Adevărul șă Viața / Despre mila creștină
Unul dintre termenii cei mai folositi in cuprinsul Sfintei Scripturi si, indeosebi, in paginile Noului Testament, dar si in randuiala Sfintei Liturghii si a tuturor celorlalte slujbe, este acela de „mila”, constituindu-se intr-un refren al tuturor rugaciunilor publice si personale prin sintagma: „Doamne miluieste”.
Nicolae Teremtus pe 15.07.2024
Colțu`meu / Au început negocierile pentru demnitățile locale și județene
PSD si PNL au anuntat ca alegerile prezidentiale si cele parlamentare vor fi intercalate. Primul tur al prezidentialelor va fi in 24 noiembrie. Urmeaza alegerile parlamentare in 1 decembrie si, apoi turul doi al prezidentialelor, in 8 decembrie.
Ioana Lucacel pe 15.07.2024
Jenant, mișeilor! / România neputinței lor și a nervilor noștri
Cu TAROM in greva si spatiul aerian in haos, fara autostrazi si cu o infrastructura feroviara demna de secolul trecut, parem captivi in Romania, ca intr-o cusca in care neputinta te indeamna sa pleci dar tot ea te opreste.

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania