• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 07 Decembrie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Eveniment

Luni , 04 Decembrie , 2023
ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE VITAL SA
Lucrari de exploatare si intretinere a retelelor de apa
Miercuri , 29 Noiembrie , 2023
Recomandări pentru protejarea împotriva înghețului a contoarelor și instalațiilor de apă!
Avand in vedere temperaturile scazute, pentru a evita problemele legate de riscul de inghet si pentru a evita cheltuielile cu reparatiile sau inlocuirea apometrelor si instalatiilor, societatea Vital S.A. adreseaza utilizatorilor serviciului cateva recomandari privind protectia contoarelor si bransamentelor de alimentare cu apa in perioada rece:
Luni , 27 Noiembrie , 2023
Presiunea scăzută persistă în anumite zone ale orașului Baia Mare
S.C. Vital S.A. anunta utilizatorii ca in urma avariei produsa la magistrala de transport Dn 800 mm, din data de 25.11.2023, in jurul orei 22.00, urmatoarele zone vor fi in continuare afectate de presiune scazuta: cartierele ...
Luni , 27 Noiembrie , 2023
Expoziția de artă fotografică itinerantă – Tudorel Ilie MOȘTENIREA VIE: Patrimoniul Mondial UNESCO din România
„MOȘTENIREA VIE: Patrimoniul Mondial UNESCO din Romania” este o expozitie-eveniment care isi propune sa promoveze in randul iubitorilor de cultura din tara si din strainatate cele mai importante valori ale patrimoniului cultural din Romania.
Luni , 27 Noiembrie , 2023
„CĂLĂRAȘII ȘI RENAȘTEREA NAȚIONALĂ” – o carte despre adâncurile Mișcării de Eliberare Națională din Basarabia − la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”
Pandemia, apoi razboiul fratricid dus de Rusia sovina in Ucraina, la care s-au adaugat tragicele evenimente din Israel si fasia Gaza, incorseteaza sufletul intr-o stare de amorteala deloc propice intrunirilor publice.
Luni , 27 Noiembrie , 2023
Partidul Republican se întărește, devine o forță politică
Partidul Republican din Romania se mareste si devine o forta politica de care va trebui sa se tina cont. Zilele trecute, a fost prezentata echipa puternica din Bucuresti.
Luni , 27 Noiembrie , 2023
Formare profesională: beneficiarii proiectului specializați în diferite domenii
Activitatile implementate in cadrul proiectului 'Furnizarea de masuri specifice privind consilierea, formarea profesionala...
Luni , 27 Noiembrie , 2023
ANUNŢ PUBLIC
S.C PROFI ROM FOOD S.R.L, cu sediul in loc. Timisoara, Aleea Amicitiei, nr. 1, jud. Timis, titular al activitatii „Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun - cod CAEN 4711”...
Luni , 27 Noiembrie , 2023
ANUNŢ PUBLIC
S.C PROFI ROM FOOD S.R.L, cu sediul in loc. Timisoara, Aleea Amicitiei, nr. 1, jud. Timis, titular al activitatii „Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun - cod CAEN 4711”...
Luni , 20 Noiembrie , 2023
SURPRIZĂ PENTRU COPII!!! Dă aripi acestor elevi!
Elevii cu dizabilitati ai Școlii Gimnaziale Speciale Baia Mare, in parteneriat cu elevii Colegiului de Arte, au lasat imaginatia sa zboare realizand picturi unice pe tricouri.
Luni , 20 Noiembrie , 2023
Gala Liberală Maramureș 2023 - un eveniment care își propune să premieze și să promoveze în fiecare an maramureșenii implicați în comunitate
Initiativa a presedintelui PNL Maramures, Ionel Bogdan, Gala Liberala Maramures 2023 a adunat in Baia Mare peste 700 de oameni.

Supliment săptămânal

Editoriale

Pr. dr. Cristian Stefan pe 04.12.2023
Calea, Adevărul și Viața / Sfântul Andrei - Apostolul și ocrotitorul românilor
Sfantul Apostol Andrei este sarbatorit pe 30 noiembrie. S-a nascut in Betsaida Galileea, localitate situata pe tarmul Lacului Ghenizaret, in nordul Țarii Sfinte.
Nicolae Teremtus pe 04.12.2023
Colțu’ meu / Corectitudine, cinste, dragoste....ufff
Citind ici-colo am dat peste mai multe chestii interesante despre un ilustru personaj al unor vremuri trecute.
Gazeta de Maramures pe 04.12.2023
Mondo cane
Pe 28 noiembrie se serbeaza planeta Marte, planeta care a captivat observatorii umani timp de secole, ochiul uman fiind capabil sa detecteze nuanta rosiatica a celei de-a patra planete a sistemului solar, sclipind pe cerul noptii.
Stefan Gonczi pe 04.12.2023
Dialoguri virtuale / Uniunea Europeană o piatră grea (a doua parte)
Intrebare: Acest principiu, numit „principiul avantajului comparativ”, a fost enuntat inca de economistul englez David Ricardo (1772-1823) si constituie unul din elementele fundamentale ale teoriei schimbului international.
Ioana Lucacel pe 04.12.2023
Jenant, mișeilor! / Sacrificarea executanților
Epopeea dosarului lui Catu &Co demonstreaza inca o data ca, in istorie, „toate-s vechi si noua toate”.
Teodor Ardelean pe 04.12.2023
Biblioteca de idei / Diarium Academicum Septentrionis (XLVII)
21 august 2019. CecarBusinessMagazin.ro informeaza ca Romania „este prezenta cu peste 600 de titluri la Targul International de Carte de la Beijing”, unde anul acesta tara noastra are statutul de „invitat de onoare”.

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania