• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 26 Septembrie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Administrație

Luni , 22 August , 2022
CONTINUITATE ÎN CALITATE ISO 9001:2015, LA CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ
Consiliul Judetean Maramures a obtinut recent prelungirea Certificatului de calitate ISO 9001:2015 din partea LL-C (certification) Czech Republic, pana in 31 iulie 2025.
Luni , 08 August , 2022
Drumul Județean 108E Chelința - Năpradea a fost modernizat
Pe DJ 108E, Consiliul Judetean Maramures, prin Societatea Drumuri si Poduri SA, a realizat lucrari de modernizare, asfaltare si marcaje rutiere, care au fost finalizate.
Luni , 08 August , 2022
IONEL BOGDAN: Reabilitarea Palatului Administrativ din Baia Mare, în linie dreaptă
Alesii judeteni au votat in sedinta Consiliului Judetean proiectul privind aprobarea documentatiei necesare pentru realizarea obiectivului de investitii „Reabilitarea Palatului Administrativ”.
Luni , 01 August , 2022
Ședința de CL Baia Mare, caniculă, secetă, război...Big Mac
Ultima sedinta de Consiliul Local Baia Mare va avea loc la sfarsitul lunii iulie in plina canicula si seceta. Vor fi peste 30 de proiecte de hotarare pe borderoul de sedinta. Probabil vor exista si proiecte de hotarare suplimentare. Alesii baimarenilor sunt chemati sa dezbata si sa aprobe aceste proiecte. Intre ele sunt multe care au o importanta mare pentru mai binele celor din Baia Mare.
Luni , 11 Iulie , 2022
A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului Expres Baia Mare - Satu Mare
Recent, executivul Consiliului Judetean Maramures si cel al Consiliului Judetean Satu Mare au semnat contractul de prestari servicii Completare/revizuire Studiu de fezabilitate pentru Drum Expres Petea – Satu Mare – Baia Mare, sector Satu Mare – Baia Mare, contractul fiind atribuit Asocierii SC Drum Pod Invest SRL – SC Search Corporation SRL, prin lider de asociere SC Drum Pod Invest S.R.L.
Marţi , 05 Iulie , 2022
Primul proiect strategic al județului Maramureș intră în execuție
Alesii judeteni s-au intrunit ieri in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures, in cadrul careia au votat peste 30 de proiecte importante pentru judet.
Marţi , 05 Iulie , 2022
Ambasadorul Armeniei în România, Sergey Minasyan, vizită la Consiliul Județean Maramureș
Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Doru Lazar, a avut astazi o intalnire cu Sergey Minasyan, ambasadorul Armeniei in Romania.
Marţi , 05 Iulie , 2022
Un nou proiect derulat de Consiliul Județean Maramureș și Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare
Consiliul Judetean Mara­mures in parteneriat cu Spitalul de Boli Infec­tioa­se si Psihiatrie Baia Mare anunta demararea proiectului „Consolidarea capacitatii de gestionare a crizei COVID-19 prin dotarea Spitalului de Boli Infec­tioase si Psihiatrie Baia Mare”, Cod SMIS 2014+ 139782, proiect finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POIM 2014-2020, Axa Prioritara 9 Protejarea sanatatii populatiei in   
Marţi , 05 Iulie , 2022
Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare, inaugurat de DGASPC Maramureș
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Maramures a inaugurat in 23 iunie 2022, Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati Grivitei. Evenimentul a avut loc la sediul centrului din Baia Mare, strada Grivitei nr. 37, alaturi de conducerea DGASPC Maramures fiind prezenti oficiali ai Consiliului Judetean Maramures.
Luni , 16 Mai , 2022
1,2 miliarde de lei alocați județului Maramureș pentru dezvoltare
Zilele trecute, Guvernul, condus de premierul liberal Nicolae Ciuca, a facut alocarile pe judete, iar Maramuresul primeste 1.253.058.471 lei, aproximativ 253 milioane de euro, pe Programul National de Investitii. Este un program ambitios, prin care localitatile maramuresene vor putea demara lucrari la proiectele propuse cetatenilor.
Luni , 02 Mai , 2022
Reprezentanți francezi din Departamentul Aude - întâlnire cu executivul Consiliului Județean Maramureș și vizită la Centrul Blue Dot din vama Sighet
Recent, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan, a primit vizita reprezentantilor francezi din Departamentul Aude, Franta, care au trimis in ultima perioada mai multe transporturi cu donatii destinate refugiatilor din Ucraina. Intalnirea s-a desfasurat in format hibrid, din partea Biroului UNCJR de la Bruxelles participand on-line si Madalina Trandafir, consilier comunicare.

Supliment săptămânal

Editoriale

Horia Chiş pe 19.09.2022
Fereastra închisorii. Venirea şi plecarea
Dumnezeu a lasat astfel lumea incat nu stim nici cand venim, nici cand plecam.
Ioana Lucacel pe 19.09.2022
Jenant mișeilor! Între ere și lideri
Dincolo de glumele tipic balcanice, moartea reginei Elisabeta a II-a inchide un capitol. Din pacate pentru noi, se inchide nu doar o era, ci Era liderilor cu decenta si constiinta.
Teodor Ardelean pe 19.09.2022
Biblioteca de idei. Neagu Udroiu – un mentor inspirațional!
La ora potrivita de ceasurile cerurilor lasam tot nimicul acumulat intr-o viata si luam in brate relieful vesniciei, unde numai sufletele au acces netar­murit. Nu stiu de ce prietenul Neagu Udroiu s-a grabit sa plece in departarile lipsite de apropieri si comuniuni, dar ma intaresc cu gandul ca memoria si-a pietrificat-o cu   
Pr. dr. Cristian Stefan pe 19.09.2022
Calea, adevărul și viața. De ce nu ne răspunde Dumnezeu?
Exista in viata noastra momente de cumpana in care avem impresia ca Dumnezeu S-a ferecat intr-o desavarsita tacere si refuza sa mai raspunda la rugaciunile noastre. Strigam catre El, dar raspunsul intarzie sa vina, iar cuvintele se dovedesc neputincioase, de parca s-ar izbi de un zid impenetrabil si rece.
Gazeta de Maramures pe 19.09.2022
Mondo Cane
Dupa ce si-a scrantit piciorul la 65 de ani, Grigore Moisil a afirmat: „Stiam ca la varsta mea te scrantesti la cap, nu la picior”.

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania