• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 30 Noiembrie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Politic

Marţi , 14 Noiembrie , 2023
George Simion: Proiectul AUR are la bază 4 piloni - națiunea română, familia, libertatea și credința creștină.
George Simion, presedintele AUR, a facut cateva declaratii extreme de importante in cadrul conferintei extraordinare de presa organizata de AUR.
Luni , 13 Noiembrie , 2023
Medici pentru cabinetele școlare
Cristian Niculescu Țagarlas: ,,Prezenta medicilor in unitatile de invatamant reprezinta o necesitate reala...”
Marţi , 31 Octombrie , 2023
AUR propune o administrație locală și centrală mai suplă
Presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca AUR considera ca este momentul pentru o schimbare in Romania in ceea ce priveste organizarea teritoriala.
Miercuri , 27 Septembrie , 2023
George Simion: Denunţăm faptul că nu se impozitează cu 1% marii contribuabili, aşa cum s-a anunţat
Presedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat ca marii contribuabili nu vor fi impozitati cu 1%, asa cum s-a anuntat, sustinand ca este o formula de calcul 'mai complicata', care nu inglobeaza 'sub nicio forma', la nicio multinationala, acest procent.
Luni , 18 Septembrie , 2023
Țara arde, PSD o vinde bucată cu bucată, acuză liderul AUR George Simion
Țara arde, PSD o vinde bucata cu bucata, acuza liderul AUR George Simion, care comenteaza transferarea spitalelor CFR catre administratii locale.
Sambătă , 16 Septembrie , 2023
Liderul AUR George Simion: Soluția pentru medicii rezidenți trebuie să vină din ambele părți implicate
Solutia pentru medicii rezidenti trebuie sa vina din ambele parti implicate, atentioneaza presedintele AUR, George Simion.
Vineri , 15 Septembrie , 2023
AUR exclude orice formă de alianță cu partidele aflate la putere
Alianta pentru Unirea Romanilor anunta ca participantii la Conferinta Nationala dedicata alegerilor din 2024 au decis ca formatiunea nu va face nicio coalitie de guvernare cu PNL sau PSD la alegerile din 2024.
Joi , 07 Septembrie , 2023
George Simion: În turul doi al alegerilor prezidenţiale vor fi reprezentanţii PSD şi ai AUR
Liderul AUR, George Simion, a declarat, la Ploiesti, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 2024 vor fi reprezentantii PSD si ai AUR, punctand ca partidul pe care il conduce 'nu bate palma cu sistemul'.
Luni , 31 Iulie , 2023
MRS Maramureș crește, se dezvoltă, devine o forță
Zilele trecute, in Maramures a venit echipa de conducere a partidului Miscarea Romaniei Suverane (MRS). Carmen Dan, presedintele partidului, a fost insotita de Liviu Dragnea si de alti membri ai partidului. Vizita a fost organizata si coordonata de Calin Matei, presedintele filialei maramuresene a partidului nou infiintat.
Vineri , 28 Iulie , 2023
194 milioane lei, bani pentru unitățile de învățământ din Maramureș
Miercuri, 26 iulie 2023, la Guvernul Romaniei, in prezenta premierului PSD Marcel Ciolacu au fost semnate contracte de finantare pentru dotarea unitatilor de invatamant din toate cele 76 de comunitati ale Maramuresului plus Consiliul Judetean. Suma totala care a fost alocata judetului nostru din fonduri europene este de 163 de milioane de lei fara TVA, respectiv 194 milioane de lei cu TVA a precizat deputatul PSD Maramures,   
Luni , 17 Iulie , 2023
Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Consolidarea parteneriatului strategic cu SUA - esențială pentru securitatea României”
Cu ocazia aniversarii a 26 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii, o delegatie parlamentara din tara noastra participa, la invitatia ambasadorului Adrian Muraru, la o serie de intrevederi dedicate acestui eveniment, manifestari organizate de Ambasada Romaniei la Washington.

Supliment săptămânal

Editoriale

Ioana Lucacel pe 27.11.2023
Jenant, mișeilor! / Dăruind vei dobândi
Intr-un extraordinar text al poetului francez Henri Michaux – am dat de el de curind – este vorba de un candidat la calugarie care-i marturiseste staretului sau (abatelui) manastirii unde ar dori sa fie primit...
Pr. dr. Cristian Stefan pe 27.11.2023
Calea, Adevărul și Viața / Mântuitorul Hristos – împlinitorul Legii celei Vechi
Vechiul Testament contine, in afara de date despre Facerea lumii, despre originea universului, despre originea omului, date despre istoria poporului ales si indrumari morale.
Nicolae Teremtus pe 27.11.2023
Colțu̕ meu / Osul puterii
Incepe o noua campanie electorala, incepe nebunia sau incepe „linistea”. Asta este intrebarea?
Stefan Gonczi pe 27.11.2023
Dialoguri virtuale / Uniunea Europeană o piatră grea (prima parte)
Intrebare: In istoria sa moderna, Romania s-a aflat de mai multe ori in situatii dramatice care i-au pus in pericol existenta ca stat.
Teodor Ardelean pe 27.11.2023
Biblioteca de idei / Diarium Academicum Septentrionis (XLVI)
21 iulie 2016. Citim in „Evenimentul Zilei” din 22 iulie a.c.: Singurul roman Membru al Academiei Agricole a Frantei, omagiat la implinirea varstei de 90 de ani.

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania