• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Politic

Marţi , 07 Mai , 2024
Brian Cristian repornește Baia Mare
Un program de guvernare complex, creat cu aportul baimarenilor, este propunerea deputatului Brian Cristian, candidat din partea Aliantei Dreapta Unita USR-PMP, pentru Primaria Municipiului Baia Mare.
Luni , 15 Aprilie , 2024
Alege România modernă
Catalin Drula Alege Romania moderna.
Luni , 15 Aprilie , 2024
Doru de primar, încredere in Baia Mare
Doru de primar, incredere in Baia Mare
Luni , 08 Aprilie , 2024
PNL Maramureș are cel mai puternic și serios tandem la alegerile locale din 9 iunie: Ionel Bogdan, candidat la Primăria Baia Mare și Gabriel Ștețco, candidat la Consiliul Județean Maramureș
Biroul Politic Judetean si Colegiul Director Judetean al PNL Maramures a validat vineri, 29 martie 2024, cu unanimitate de voturi, candidaturile principalilor candidati la alegerile locale din 9 iunie in Maramures.
Luni , 08 Aprilie , 2024
Pro România Maramureș a devenit parte a echipei PSD
La sediul PSD Maramures, deputatul maramuresean Gabriel Zetea, presedintele formatiunii social-democrate, si Viorica Marincas, presedintele judetean al filialei Pro Romania, au convocat o conferinta de presa.
Luni , 04 Martie , 2024
Liberalii maramureșeni sunt gata pentru alegeri. Mitru Leșe nu mai candidează
Liberalii maramureseni au avut parte de un moment importat pentru organizatie. Primarul liberal din Targu Lapus, Mitru Lese, a anuntat oficial ca nu va participa la alegerile locale din luna iunie. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul PNL Maramures.
Luni , 12 Februarie , 2024
Primarul Ioan Stegeran s-a alăturat echipei liberale
Unul dintre cei mai destoinici si performanti primari ai Maramuresului, Ioan Stegeran, prim-edilul comunei Farcasa, s-a alaturat din 6 februarie echipei liberale maramuresene.
Luni , 12 Februarie , 2024
Întâlnire regională cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului
Recent, a avut loc o intalnire regionala cu alesii locali ai PNL din Țara Lapusului, la Targu Lapus, unde s-au derulat discutii si dezbateri constructive cu primari, consilieri locali, presedinti de organizatii si presedinti ai organizatiilor speciale din aceasta zona binecuvantata a Maramuresului.
Sambătă , 27 Ianuarie , 2024
850 de delegați prezenți la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș l-au reconfirmat ca lider al partidului pe deputatul Gabriel Zetea
Vineri, 26 ianuarie 2024 a fost o zi importanta pentru Organizatia Judeteana a PSD Maramures.
Miercuri , 24 Ianuarie , 2024
George Simion, președintele AUR, discurs la Iași
Discursul presedintelui AUR, George Simion, in cadrul conferintei „Suveranitate nationala 1859 – 2024. Arc peste timp” organizata la Iasi:
Luni , 15 Ianuarie , 2024
George Simion, președinte AUR: sesiune extraordinară pentru rezolvarea problemelor transportatorilor și agricultorilor
Presedintele AUR, George Simion, a anuntat la Constanta ca solicita intrunirea de urgenta a Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru a convoca o sesiune extraordinara in cadrul careia sa fie puse pe ordinea de zi a celor doua camere proiectele de lege care ii privesc pe transportatori si agricultori.

Supliment săptămânal

Editoriale

Gazeta de Maramures pe 20.05.2024
Mondo cane / DE CE A IEȘIT MAREA BRITANIE DIN UE?
Inca se ascunde adevarul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum sa paraseasca, dupa 47 de ani, Uniunea Europeana.
Teodor Ardelean pe 20.05.2024
Biblioteca de idei / Diarium Academicum Septentrionis (LXVIII)
• 9 iunie 2005. Autograf pentru Teodor Ardelean de la Emil Vasilescu, pe pagina de garda a cartii sale Contraforturi I. Opera si personalitate.
Pr. dr. Cristian Stefan pe 20.05.2024
Calea, Adevărul și Viața / Femeile mironosițe - cele dintâi vestitoare ale Învierii Domnului
Ziua Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos – sarbatoarea vietii si a nemuririi – a venit din nou sa bucure inimile noastre si sa dea incredintare mintilor noastre ca toate in lume isi au rostul lor, atat viata, cu bucuriile si tristetile ei, cat si moartea, cu plecarea ei fara intoarcere in sanul cel rece al   
Stefan Gonczi pe 20.05.2024
Dialoguri virtuale / Revoluția Industrială - à rebours (a cincea parte)
Intrebare: Care au fost scopurile majore a injectarilor masive de subventii guvernamentale?

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania