• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 25 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Mai , 2019

„PSD sprijină sportul de masă, o șansă pentru generația tânără!”

Timp de mai multe decenii, România a fost între țările fruntașe ale sportului internațional, strălucind în discipline colective și indivi­duale. Campioni mondiali la handbal, caiac canoe, box și scrimă, cam­pioni olimpici la atletism, lup­te greco-romane si gimnastică,
tinerii români au reprezentat cu cinste mișcarea sportivă din România. După ani în care sportul a fost considerat o activitate secundară, în prezent se produc schimbări benefice, Guvernul investind tot mai mult în baza tehnico-materială, sportul de masă și cel sătesc, aspect posibil și datorită maramureșenilor din care ne reprezintă la în structurile centrale de conducere.
Un exemplu elocvent îl constituie manifestarea din Cupșeni, comunitate care înflorește sub administrarea dinamică a primarului social-democrat Lucia Butcure, loc unde zeci de tineri și copii au concurat, zilele trecute, în cadrul celei de a IV-a ediții a „Cupei Prieteniei la fotbal”, competiție desfăşurată pe baza proprie a comunei. Toată lu­mea a fost învingătoare, iar la final participanții au plecat acasă cu premii.
La manifestarea sportivă din Cup­șeni au participat, alături de ofi­cialitățile locale, secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Spor­tului, Cosmin Butuza, dar și ec. Crina Chilat, candidatul PSD Maramureș la alegerile europarlamentare din 26 mai, care au înmânat medaliile, cupele și diplomele puse în joc tuturor competitorilor.
„Îi inspirăm pe cei tineri ofe­rindu-le oportunități și modele demne de urmat” a fost concluzia tână­rului secretar de stat, la finalul prezenței sale în frumoasa comună aflată la confluența dintre Țara Maramureşului și Ţara Lăpuşului, la poalele Muntelui Șatra, subliniind că viitorul sănătos al României începe cu programe educative pentru tânăra generație constând în mișcare, socializare și practicarea sportului, acestea fiind cele mai potrivite alternative pentru dezvoltarea individuală și petrecerea timpului liber.

 

 

 

Realizat la comanda PSD de NEW MEDIA SRL, Cod mandatar financiar 41190008

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.