• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 06 August 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Rezultatele căutării:

Luni , 2 August , 2021
GAZETA de Maramureș (933)
GAZETA de Maramures (933)
Luni , 2 August , 2021
Explozia prețului la materialele de construcții blochează șantierele publice
Criza fara precedent in domeniul constructiilor! I In ultima perioada, pretul materialelor de constructii a explodat, unele majorandu-se chiar si cu 200% I Acest lucru are consecinte nefaste, cu efect de domino, si in sectorul privat si in cel public I Daca Guvernul nu va gasi o solutie legala care sa permita indexarea contractelor cu cresterea pretului la materialele de constructii, zeci de santiere publice risca sa fie   
Luni , 2 August , 2021
Ce măsuri intră în vigoare de la 1 august?
Relaxare, dar tot nu scapam de masca. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, saptamana aceasta, Hotararea 50 prin care propune mai multe masuri de relaxare incepand cu 1 august.
Luni , 2 August , 2021
Problema spinoasă a urșilor, între norme și realitate
Din emblema nationala, in ultima perioada, ursii au devenit o adevarata problema nationala. Iar judetul nostru nu a fost ferit de incidente in acest sens. Care este solutia corecta si cine are mai mare nevoie de protectie: ursii sau oamenii?
Luni , 2 August , 2021
Primarul Cătălin Cherecheș anunță modernizarea Pieței Izvoarele
Recent, primarul de Baia Mare a prezentat cateva imagini cu proiectul care prevede moder­nizarea Pietei agro­ali­mentare Izvoarele, cunoscuta sub denumirea de „Piata mare”. Dupa cum se stie, pietele baimarene au avut mult de suferit dupa 1989, ele devenind locul in care mafia pietelor, exista si o asemenea mafie, a pus stapanire pe preturi, pe produse, pe tot ce se vindea in aceste locuri.
Luni , 2 August , 2021
Colțu' meu. Cum au devenit porumbeii antipatici
In Baia Mare sunt foarte multi porumbei. Prea multi. Nu exista loc verde, nu exista cabluri, blocuri, case, teren viran in care sa nu gasesti porumbei.
Luni , 2 August , 2021
Baia Mare va avea platforme îngropate pentru colectarea gunoiului
Gunoiul menajer a devenit o problema, imediat dupa momentul 1989. Administratia orasului Baia Mare, din acel moment, a externalizat serviciul, realizat pana atunci de o directie a primariei. Trebuie sa spunem ca, la inceputul anilor 90, Baia Mare a avut un serviciu pentru aceste activitati foarte bine pus la punct. Teoria ca prin externalizare vom avea serviciu de calitate, fiind vorba de firme private, preturi mai mici, s-a   
Luni , 2 August , 2021
Jenant mișeilor! Experimentul broaștei fierte
Ai auzit vreodata de experimentul broastei fierte? Este poate cel mai reprezentativ pentru ceea ce romanii traiesc astazi.
Luni , 2 August , 2021
Activități de vară AIST în comuna Dumbrăvița
Dragi prieteni, A venit vara si odata cu ea incepe si veselia pe care echipa noastra o raspandeste in comu­nitatile unde poposim.
Luni , 2 August , 2021
Biblioteca de idei. „Drumul spre ceea ce avem mai intim în noi …”
Citatul acesta, reprodus trun­chiat in titlul tabletei de fata apartine lui Ernesto Sabato si a fost asezat in chip votiv pe pa­gina de titlu a cartii „Ampren­tele pelerinului”.
Luni , 2 August , 2021
Mondo Cane
Complexul medico-industrial creste in tarile dezvoltate mult mai repede decat puterea economica a tarilor respective. Și aceasta deoarece sistemul se orienteaza nu dupa cerere, ci dupa medici, care joaca un rol dublu.
Luni , 2 August , 2021
CASA REGALĂ A ROMÂNIEI AMBASADOR AL CULTURII TRADIȚIONALE ROMÂNEȘTI
Consiliul Judetean Maramures, prin Muzeul Judetean de Etnografie si Arta Populara Maramures, va invita la expozitia temporara itineranta „Casa Regala a Romaniei, pastratoare si promotoare a traditiilor romanesti”, care se va desfasura in perioada 29 iulie – 31 august 2021, in Muzeul Satului Baia Mare.
Luni , 2 August , 2021
SATELIX - SPECTACOL PE CER
Consiliul Judetean Maramures, prin Muzeul de Știinte Astronomice Baia Mare, participa la unul dintre cele mai titrate evenimente la nivel mondial, Festivalul Full-Dome (FFB – Full Dome Festival) din Brno, Cehia, care va avea lansarea internationala pe 28 iulie 2021.
Luni , 2 August , 2021
ÎN ATENȚIA FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI DIN JUDEȚUL MARAMUREȘ
Din cauza varstei venerabile si a problemelor de sanatate, vechea conducere a Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, filiala Maramures, a fost nevoita sa se retraga, fapt ce impune alegerea unei noi conduceri.
Luni , 2 August , 2021
Calea, adevărul și viața. Frumusețea și folosul Paraclisului Maicii Domnului
Suntem la doar o zi de inceputul Postului Adormirii Maicii Domnului (1-15 august), perioada in care, cel putin prin partile Ar­dealului, se savarseste slujba Pa­raclisului Maicii Domnului, fata de care crestinii au o mare evlavie.