• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 3 Decembrie , 2020

Gabriel Zetea (PSD): „Guvernul PNL atacă sectoarele construcții și IT”

 

IT-iștii și constructorii sunt noile ținte ale Guvernului PNL. După alegeri, PNL va tăia facilitățile pentru aceste două domenii cheie ale economiei, care contribuie cu 12% la Produsul Intern Brut, susține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul Partidului Social Democrat Maramureș pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.
„Nu îi interesează faptul că 800.000 de oameni vor fi afectați. PNL arată, încă o dată, cât sunt de incompetenți și iresponsabili gu­ver­nanții actuali. Măsura de elimi­nare a facilităților pentru con­­strucții şi IT lovește puternic în firmele românești. Vom avea iar pierdere economică, reducerea lo­curilor de muncă, scăderea exporturilor, plecarea din țară a IT-iștilor și a lucrătorilor din con­strucții”, susține candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Gabriel Zetea.
Este o măsura asumată de PNL în programul său de guvernare, dar mascată printr-o formulare inten­ționat alambicată: „PNL nu va majora sau introduce noi impozite și taxe. În etapa actuală, principalul efort va fi făcut pentru îmbu­nă­tățirea colectării veniturilor, prin: I) eliminarea distorsiunilor și lacu­nelor ce permit minimizarea po­ve­rii fiscale, asigurându-se co­­­rec­ti­- ­tudinea și echitatea în sistem”, se arată în programul liberalilor.
„De altfel, premierul Orban s-a pronunțat clar împotriva exceptării de la plata impozitului pe profit pentru IT-iști. Dramatic este că PNL-ul sabotează două ramuri care au ajutat economia româ­nească să nu fie îngropată definitiv de actuala guvernare. IT-ul și con­strucțiile sunt domeniile care au avut o contribuție pozitivă, chiar și-n situație de criză. Însă, pentru acest guvern haotic, țara tre­buie guvernată cu frică și ame­nințări. În 6 decembrie să scăpăm de ei! În 6 decembrie să redăm România, românilor! În 6 decembrie să votăm împotriva acestui guvern mafiot și să alegem #sigurantaunuitraimaibun!”, transmite liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidat pentru Camera Depu­taților la alegerile parlamentare.

 

 

Materiale electorale la comanda PSD Maramures, cod AEP 11200020, tipărit de NEW MEDIA SRL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.