• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Decembrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Octombrie , 2021

Expoziția „Maramureș: tradiții și povești” ajunge la Cantabria, Spania

Consiliul Județean Maramureș, prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, celebrează 140 de ani de relații diplomatice între România și Spania. Astfel, după Madrid, expoziția „Maramureș: tradiții și povești” ajunge la Cantabria.

În perioada 5 iulie – 5 august, expoziția „Maramureș: tradiții și povești” a putut fi vizitată la sediul Institutului Cultural Român de la Madrid.
Expoziția, structurată pe două secțiuni - etnografică și fotografică-  prezintă întreg universul rural al Maramureșului, fermecător prin tradițiile și valorile autentice și poate fi vizitată la Castillo Faro din Castro Urdiales din Cantabria, Spania, în perioada 1 – 24 octombrie 2021, cu programare la adresa de e-mail: secretariado@cgrumaniabilbao.es.
Parteneri ai acestui proiect sunt Ambasada României în Regatul Spaniei, Consulatul General al României la Bilbao, Primăria Castro Urdiales și Consulatul Onorific al României la Santander.


Vă așteptăm cu drag!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.