• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Noiembrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Rezultatele căutării:

Vineri , 26 Noiembrie , 2021
Ziua Națională A României
1 Decembrie 2021
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
GAZETA de Maramureș (949)
GAZETA de Maramures (949)
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Ferma Gardenbio, Raiul din localitatea maramureșeană Hideaga
Ultimii doi ani au fost foarte dificili pentru sectorul sanitar, dar si pentru cel economic. Marile firme au gasit sprijin la stat, atat cat a fost posibil, dar micii afaceristi, micile firme s-au descurcat cum au putut. Daca au putut. In acest peisaj sumbru, exista si firme care au rezistat bine, au mers mai departe si sunt prezente pe piata la fel ca in perioada de dinainte de pandemie. Un astfel de exemplu il gasim in   
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Mizeria din guvernare. Asistenții personali ai persoanelor cu handicap nu primesc din nou salariile. Normal, vine iarna
Incredibil, dar se intampla din nou. Cei peste 1500 de asistenti personali ai persoanelor cu dizabilitati din Maramures nu si-au primit salariile aferente lunii noiembrie. Dar sunt localitati in Maramures unde nu s-au acordat drepturile banesti din luna august. Situatia asta grava a aparut iar, desi anul trecut guvernantii au promis ca lucrurile se vor rezolva. Aceasta categorie de salariati ai statului (asistentii personali)   
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, și primarul Cătălin Cherecheș au semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate a Variantei ocolitoare a municipiului Baia Mare
A fost semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate a obiectivului de investitii „Varianta de ocolire Baia Mare”, de catre presedintele Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan, primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, si reprezentantii societatii care va realiza studiul.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Colțu' meu. Pas în doi, nu filmul lui Pița, ci al lui Cîțu și Orban
In teoria politica nasterea unui guvern este simpla. Partidele care formeaza o majoritate se pun la masa discutiilor, negocierilor si stabilesc totul.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Contract de finanțare de peste 14 milioane de lei din fonduri europene pentru realizarea Spitalului Modular din Baia Mare
A fost semnat contractul de finantare, prin care Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” primeste un sprijin financiar in valoare de 14,36 milioane de lei pentru realizarea si echiparea spitalului modular din Baia Mare.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Rezultate remarcabile ale elevilor maramureșeni la Concursul internațional de istorie și geografie despre Europa Centrală
21 de participanti din judetul Maramures se afla printre cei 30 de castigatori din Romania ai Concursului international de cunostinte despre Initiativa celor Trei Mari, organizat de Fundatia Jagiellonska din Republica Polona, in colaborare cu Consiliul Judetean Maramures.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Jenant mișeilor! Țara lui „ești prăst”
In comunism, cine nu era de acord cu maretele politici ale partidului-stat, care aveau menirea de a aduce fericirea colectiva, era catalogat automat drept „bandit”.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Consiliul Național Român Comitatens din Maramureș: „Să ne arătăm vrednici de măreția vremurilor ce trăim”
In noiembrie 1918, in intreaga Transilvanie si in tinuturile locuite majoritar de romani incepe actiunea de constituire a consiliilor nationale romane comitatense care au trecut la formarea consiliilor nationale romane in fiecare localitate si la infiintarea garzilor nationale romane locale. Consiliile nationale locale, comunale si comitatense au ales delegatii pentru Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia din 1 Decembrie   
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Biblioteca de idei. Ion Miloș, pe urmele lui Ovidiu
Am primit recent un pachet consistent cu carti, reviste, ziare si pliante culturale de la prietenul Vasile Barbu din Uzdin, Serbia. Dupa ce l-am cunoscut mi-a fost greu sa-i dau un nume de „botez publicistic”, deoarece intrecea orice perimetru deno­mi­nativ.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Revista Roma – renașterea lumii prin cultură
Recent, a iesit de sub tipar Revista de cultura si educatie „Roma”, sub egida Editurii Cetatea Romei, coordonata de dr. Nicoara Mihali, care este sustinut in acest demers cultural de trei profesori universitari de prestigiu: dr. Ioan Chirila de la Cluj, dr. Ioan Zainea de la Universitatea din Oradea si dr. Ignattio Butitta de la Universitatea din Palermo.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Mondo Cane
Pentru tot mai multa lume, renasterea religiilor precrestine in Europa a devenit un fapt evident. In ultimii treizeci de ani, dar mai ales incepand din anii 1980, gruparile pagane s-au inmultit si si-au facut tot mai simtita prezenta.
Marţi , 23 Noiembrie , 2021
Finalizarea reabilitării Drumului Județean 187, Leordina - Poienile de sub Munte, deschide noi oportunități de dezvoltare pentru Valea Ruscovei”
A fost inaugurat DJ 187, Leordina (DN 18) – Ruscova – Repedea – Poienile de sub Munte, drum reabilitat in cadrul unui proiect de investitii important pentru dezvoltarea judetului Maramures, precum si pentru bunastarea cetatenilor din Valea Ruscovei.