• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 29 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 15 Ianuarie , 2024

Vine vânt de AUR, vântul schimbării și în Maramureș

Partidul Republican – Alianța AUR a început în forță noul an. A fost constituită filiala partidului din Bihor. La eveniment, pe lângă președintele republicanilor, Marian Cucșa, a participat și George Simion, liderul AUR.

 

„Mă bucur că la constituirea republicanilor bihoreni a participat și președintele AUR, George Simion, bun patriot și camarad de luptă pentru România!

Felicitări colegilor pentru organizare și mobilizare! Prin curaj, seriozitate și implicare vom reuși să facem România puternică, demnă și măreață! Anul 2024 va fi anul de AUR pentru români și Români”, a spus președintele Partidului Republican.

 

Marian Cucșa a subliniat că republicanii și cei din alianța AUR sunt pregătiți pentru anul electoral 2024!

Recent, a avut loc prima ședință din anul electoral 2024 a Alianței din care fac parte cele opt formațiuni politice, în frunte cu președintele AUR, George Simion, Întâlnirea a avut loc la sediul  Partidului Republican pentru a discuta strategia și obiectivele pentru alegerile din acest an.

 

„Ne propunem să fim vocea autentică a românilor, să aducem schimbarea de care România are atâta nevoie și să construim un viitor mai bun pentru toți. Alături de ceilalți colegi din Alianța AUR, noi, republicanii, ne-am angajat să aducem schimbarea pe care o merită România. Vom lupta pentru o economie puternică și pentru o societate în care fiecare cetățean să se simtă respectat și protejat.

Vreau să transmit un mesaj clar lui Marcel Ciolacu: Marcele, mai ai doar 5 luni până când va trebui să vă dați demisia, pentru că AUR va câștiga alegerile europarlamentare! Te ții de cuvânt? Haideți alături de noi să ne unim forțele și să ducem la bun sfârșit misiunea noastră de a aduce schimbarea în România”, a spus Marian Cucșa, președintele Partidului Republican.

 

Din Maramureș vine același mesaj de putere în alegerile din acest an.

„Ne bucurăm că și bihorenii au o filială puternică. Vom colabora cu toate organizațiile din țară pentru a avea rezultate pe măsura așteptărilor, la alegerile care stau să vină. Maramureșenii sunt pregătiți să facă schimbarea pe care ne-o dorim. Suntem sătui de cei care ne conduc prost și în defavoarea românilor. După cum se știe, maramureșenii sunt oameni drepți și puternici, dar îngenunchiați de o mână de oameni ce se consideră conducători pe veci. Nu este așa! O vom dovedi la alegerile din acest an. Ne pregătim să facem schimbarea și în nord. Și îi invităm pe maramureșeni să vină alături de noi în organizațiile de seniori, de femei și de tineret. Vom face România puternică!”, a spus Liviu Bechiș, președintele organizației Partidului Republican Maramureș

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.