• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 27 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 Mai , 2018

UAC Europe a participat la trei târguri de cariere

AEROCONSULT este unul dintre cele mai de amploare evenimente organizate anual de Asociația EUROAVIA București și reprezintă un târg de oportunități pentru studenții în Inginerie Aerospațială, unde companii importante din industria aerospațială pun la dispoziție locuri de muncă și stagii de practică. Evenimentul are scopul este de a croi o cale de comunicare între reprezentanții companiilor participante și studenții facultății și de a integra studenții pe piața muncii prin crearea de oportunități între aceștia și companiile vizate.
Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile, iar în acest an a avut loc în 23 și 24 aprilie. UAC Europe, partener constant al EUROAVIA a fost repre­zentată la eveniment de Corina Mulea, PR&Office Manager/Director HR înlocuitor și de John Daniels, Managing Director – Design Organisation.
Compania a beneficiat de o scurtă prezentare în cadrul evenimentului, dar și de un stand prin intermediul cărora și-a putut face cunoscută activitatea și oportunitățile disponibile. Studenții de la Facultatea de Inginerie Aerospațială București au putut interacționa direct cu reprezentanții companiei, iar doi dintre ei au fost angajați chiar în cadrul târgului. Mai mult, acest eveniment a fost un prim pas pentru consolidarea unui parteneriat cu această facultate, iar studenții și profesorii s-au arătat interesați de posibilitatea unui program de intership la UAC EUROPE Dum­brăvița. 
Un alt eveniment important la care UAC Europe a participat săptămâna trecută a fost Zilele Carierei la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, care a avut loc în 24-25 aprilie. UAC Europe este deja partener tradițional al acestei universități, astfel că, și acest eveniment a fost o oportunitate pentru studenţi de a se întâlni cu reprezentanţii companiei, de a afla care sunt locurile de muncă disponibile și oportunitățile oferite de UAC Europe studenților. La acest eveniment au participat repre­zentanţii UAC Europe: Gheorghe Pop, director departament Engineering; Ioana Bota, responsabil recrutare și re­ten­ție și Eva Parascineti, Sales Coordination Manager.
Datorită succesului și interesului de care compania se bucură în rândul studenților, în 10 mai, două grupe din cadrul Universității vor efectua o vizită la fabrica din Dumbrăvița pentru a afla, la fața locului, mai multe detalii despre activitatea companiei.
În perioada 23-26 aprilie a avut loc în Baia Mare a treia ediție a Zilelor carierei. Ediția din acest an a evenimentului a însemnat multă activitate, participare și interactivitate. În cifre asta a însemnat 19 firme şi asociații participante și peste 600 de studenți. UAC Europe a fost prezentă și la acest târg, oferind detalii studenților despre oportunitățile pe care compania le oferă.
La acest eveniment, compania UAC Europe a fost reprezentată de Iuliana Porumb, responsabil recrutare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.