• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Noiembrie , 2019

Trecut-au anii!

Au trecut anii… 43… frun­zele toamnelor au căzut una câte una în­groşând lăvicerul rugi­niu… Un afiş, o roată a unei mori care se învârte aidoma timpului, a reunit promoţia 1976 a Liceului Pedagogic Sighetul Marmaţiei, în 26, Hanul Teilor, o gazdă perfectă, rupt parcă din poveştile lui Creangă, ne-a întors în timp… în timpul adolescenţei… o întoarcere spre noi înşine.

Ca nişte elevi conştiincioşi, fiecare şi-a făcut tema. A fost o seară maraton printre amintiri, voie bună, nostalgii… Nu au lipsit nici jocurile. Prea puţin s-a vorbit despre prezent. În fond, tema era: AMINTIRI -  TIMP… Şi cufărul amintirilor era plin…
Momentul cel mai aşteptat, cel mai dulce, tortul.
Seara a trecut repede… prea repede… Înainte de lăsarea cortinei ne-am adunat în tradiţionala poză de grup. La ivirea zorilor, în care, vorba lui Creangă, cu greu ne lăsăm duşi către case, o plăcintă ca la mama acas[ ne-a făcut să ne promitem  so­lemn că vom reveni peste un an, măcar de dragul minunatelor plă­cinte.
Multe toamne frumoase, pline de sănătate, presărate zilnic de râsul nepoţilor… La mulţi ani „adoles­cenţi”, absolvenţi ai anului 1976… Şi nu uitaţi: ne revedem la anul, la moara de la Hanul Teilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.