• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Martie , 2024

Tinerii din Fărcașa fac performanță sportivă

Administrația locală din comuna Fărcașa a înțeles mereu cât de importante sunt investițiile în educație și tineri.

Primarul Ioan Stegeran explică: „Toate investițiile pe care le-am făcut în infrastructura sportivă din Fărcașa au și rezultatele pe care ni le-am dorit: performanță în sport, tineri activi, care învață de mici despre munca în echipă, echilibru, organizare și responsabilitate.

🏐Anul acesta, sportivii noștri au început în forță. Băieții de la Școala de Handbal C.S. Fărcașa, antrenați de Albu Sebastian, au obținut locul I la Cupa „1 Martie”, unde au concurat cu echipe consacrate. În cadrul aceleiași competiții, care a avut loc în perioada 2-3 martie 2024, Ionuț Vancea a primit titlul pentru „Cel mai bun apărător”.

🏐Și handbalistele noastre fac performanță. Au obținut locul II în cadrul turneului de la Marghita, unde a fost o competiție strânsă, iar pe locul I s-a clasat echipa din Oradea.

🥋O altă performanță a fost obținută de sportivii din cadrul secției de karate Fărcașa. Cei 5 fărcășeni, antrenați de sensei Viorel Duta, antrenor emerit și deținător al centurii negre 7 DAN, au obținut următoarele rezultate în cadrul Campionatului Național de Karate - Do Shotokan de la Târgu Secuiesc:

📌Ciurdaș Alexandru – 3 medalii de aur;

📌Bura Andreas – 1 aur, 1 argint, 1 bronz;

📌Pop Andreea – 1 aur;

📌Pop Vanessa – 2 bronz;

📌Bușecan Giulia – 1 argint.

⚽️Băieții de la CS Fărcașa - echipa de fotbal - au obținut locul V în cadrul Cupei „1 Martie” de la Seini, un rezultat foarte bun pentru tinerii sportivi care activează doar de un an cu antrenorul Ovidiu Mugur-Coza.

Avem investiții importante la nivelul comunei noastre, care privesc dezvoltarea infrastructurii sportive. Săptămâna trecută, a fost finalizată sala de sport din Sârbi, de 180 de locuri, luna aceasta vom recepționa și bazinul de înot, iar proiectul privind dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente al Școlii Profesionale Fărcașa este în implementare și se va finaliza pe parcursul acestui an. Tot pentru a susține sportul și activitățile educative extrașcolare, organizăm de 14 ani școala de schi pentru copiii din Fărcașa, care și anul acesta a avut un real succes.

Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Mulțumesc antrenorilor pentru implicarea depusă în îndrumarea acestor copii de excepție. Mulțumesc copiilor pentru munca și întregul efort depus, iar nu în ultimul rând, mulțumesc părinților pentru sprijinul oferit copiilor!”

     

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.