• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 1 August , 2022

Structurile de conducere ale PSD Maramureș stabilite prin vot intern în partid

Social-democrații maramureșeni, alături de președintele partidului, deputatul PSD Maramureș Gabriel Zetea, au participat joi, în Botiza, la inaugurarea sediului primăriei, acolo unde primarul Florea Poienar a mai onorat o promisiune pe care a făcut-o botizenilor.


La finalul evenimentului, liderii social-democrați din Maramureș, alături de parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, județeni, dar și de președinții organizațiilor de tineret, femei și seniori, s-au întrunit în CeX-ul partidului. La discuții au participat și primarii PMP Mara­mureș care, în 2024, vor candida la alegeri sub sigla PSD. CeX-ul l-a confirmat în funcția de preșe­dinte interimar al TSD Maramureș pe Denis Covaci, în timp ce Costel Pîrvănoiu a fost numit secretar executiv interimar al filialei PSD Baia Mare.

La finalul CeX-ului PSD Mara­mureș, a avut loc întâlnirea Ligii Aleșilor Locali PSD, unde s-a stabilit conducerea organizației pentru următorii doi ani. Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președintele filialei județene a social-democraților, a precizat că echipa lărgită a social-demo­cra­ților va munci necontenit pentru a câștiga tot mai mult încrederea maramureșenilor.
„În cadrul discuțiilor pe care le-am purtat cu colegii social-democrați, primarul de Ariniș, Gheorghe Mu­reșan, a fost reconfirmat preșe­dinte al Ligii Aleșilor Locali, în timp ce funcția de prim-vice­președinte a revenit primarului din Botiza, Florea Poienar. Mirela Bârlea, primarul PSD din Poienile Izei, a fost numită secretar executiv al Ligii, în timp ce primarul Ion Herbil din Rona de Jos,  Lucia Chermezan (pri­marul din Cupșeni) și Ioan Burde, primar al comunei Valea Chioarului, au fost validați ca vicepreședinți. Ca membri în conducerea Ligii au fost numiți consilierii județeni Andrei Buda, Emil Ambruș, Gică Timiș și Hojda Vasile, consilierii locali Florin Simion, Ionuț Pîrvu, Dragomir Cioltea, Mihai Timbuș, Vlad Gheorghe și Daniel Saplonțai. Atât la posturile de vicepreședinți, cât și la cele de membri am lăsat cel puțin o poziție liberă pentru colegii din PMP, care, după ce își vor clarifica statutul în PSD, să poată să ne fie alături în Liga Aleșilor Locali. Continuăm să muncim pentru co­mu­nitățile din Maramureș și pentru a câștiga încrederea cetă­țe­nilor”, a declarat deputatul de Maramureș, Gabriel Zetea, lider al filialei județene a PSD.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.