• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Aprilie , 2013

Stimată doamnă, stimate domn,

Prin declaraţiile de impunere pe care le faceţi ca salariaţi, profesiuni liberale, persoane fizice autorizate sau administratori ai unor societăţi comerciale, ori prin obţinerea de alte venituri din închirieri sau cedarea dreptului de folosinţă, aveţi posibilitatea să direcţionaţi 2% din acest impozit către o organizaţie neguvernamentală.

Noi vă rugăm să direcţionaţi această sumă către Asociaţia Melidava. De ce?

Pentru că asociaţia noastră îşi propune să promoveze sănătatea prin promovarea naturii.

 

Suntem pe cale să demonstrăm că unele afecţiuni considerate incurabile, cum este scleroza multiplă, pot fi totuşi tratate; într-o anume măsură se ameliorează, iar unii dintre pacienţi pot fi consideraţi vindecaţi.

Avem nevoie de sprijinul Dvs. şi de participarea Dvs., nu doar prin direcţionarea acestui 2%, ci cu orice altă idee sau soluţie aveţi, ori numai cu gândul Dvs. bun, pentru edificarea unui aşezământ de studiu şi tratament, dedicat prevenţiei, printr-o Educaţie pentru

sănătate®, completat de un sanatoriu pentru tratament efectiv şi o şcoală de medicină naturistă. În completare ne propunem să amenajăm un spaţiu pentru cultura ecologică a plantelor medicinale şi cerealiere, legumicole, şi a unui parc apicol. Cei care doresc să ne sprijine sunt rugaţi să ne informeze asupra direcţionării procentului din impozit, pentru a urmări dacă aceste sume vor ajunge la noi...

Pentru garanţia unei bune gestionări a fondurilor primite vom face publică orice donaţie, orice aport material, indiferent de natura lui, şi la fel vom face public modul în care au fost utilizate, inclusiv numele şi datele de contact ale unor terţe entităţi prestatoare, acolo unde este cazul.

Sediul şi locul principal de desfăşurare a activităţii asociaţiei este în locul denumit de noi Melidava, aflat în extravilanul comunei Virlezi, la aproximativ 3 km distanţă de aceasta, pe şoseaua spre Galaţi. Este un fost conac al familiei Ghyka, achiziţionat de noi în anul 2007. Suprafaţa de teren acoperă circa 17 ha. Aflat pe o zonă de deal, cuprinde o pădure de 2 ha cu tei şi castan, o plantaţie de salcâm de 1 ha, livadă, păşune, teren arabil, clădiri. În perioada comunistă a fost transformat într-un sanatoriu, care s-a desfiinţat în anul 1996. Acum, întreg spaţiul este în curs de reorganizare.

Acesta este şi locul unde dorim să înfiinţăm un aşezământ naturist de Educaţie pentru sănătate®, menţionat între obiectivele asociaţiei.

Suntem la început. Vom reveni cu informaţii despre noi şi activitatea desfăşurată.

Vă mulţumim!
 
 
Dr. Cristina Aoşan
 
 
Contact:
Web site: melidava.asc@gmail.com

Asociaţia Melidava

Cod fiscal 31516444

Cont lei Banca Transilvania: RO46 BTRL RONC RT02 0486 0501

Adresa: Loc. Virlezi, Nr. 648,

Jud. Galaţi, Cod 807330

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.