• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 22 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 1 Decembrie , 2020

Sorin Vlașin (PSD): „PSD promite creșterea nivelului de trai pentru toți românii”

Fondul Național de Dezvoltare Locală (FNDL) va însemna o alocare de 3 miliarde de lei - alocări sau împrumuturi din fonduri U.E prin Planul de redresare şi rezilienţă - direcţionaţi pe următoarele componente: reţele de alimentare apă/canalizare, reabilitare drumuri, străzi, poduri, pasaje, construcţie/modernizare baze sportive, construcţie/modernizare centre, cămine culturale.

 

 

Totodată, vor fi alocate sume pentru conformarea la ţintele obligatorii de salubrizare, pentru cons­truc­ţia / modernizarea de şcoli, grădiniţe şi creşe, dar și pentru investiţii în edificarea de centre medicale, dispensare, ambulanţe, susține candidatul PSD Maramureș pentru Se­natul României, Sorin Vlașin, președinte al PSD Sighetu Mar­mației.

Tot din FNDL se vor aloca bani pentru construcţia de locuinţe sociale pentru tineri, precum şi lo­cuinţe de serviciu, investiţii în reabilitarea lăcaşelor de cult, in­vestiţii în energie electrică, iluminat public şi energie termică. Toate investiţiile girate de stat vor avea ca şi condiţie obligatorie menţi­nerea locurilor de muncă cel puţin 1 an de la primirea ajutorului.

„Partidul Social-Democrat îşi propune creşterea nivelului de trai într-un parteneriat pro-activ cu cetăţenii, susţinând toate acele mici afaceri româneşti care, cumulate, dau plus valoare vieţii econo­mice, dar şi sociale, a co­mu­nităţilor locale. Toate acestea converg spre acele mari proiecte de investiţii care, în opinia noastră, nu se pot realiza fără girul şi sprijinul statului. Bunăstarea, creşterea nivelului de trai trebuie să atingă toate nivelele societăţii româneşti, întrucât toţi avem acelaşi scop: edificarea unei Românii mai bune, cu motoare economice mai eficiente, ancorată la un nivel superior în realităţile europene de azi şi de mâine”, arată Sorin Vlașin, candidatul PSD Maramureș pentru Se­natul României.

 

 

Materiale electorale la comanda PSD Maramures, cod AEP 11200020, tipărit de NEW MEDIA SRL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.