• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 22 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 3 Decembrie , 2020

Sorin Vlașin: PSD lansează campania „Votezi ca să te salvezi!”

 

„Îi îndemnăm pe toți cetățenii României să vină la vot! Votul din 6 decembrie e mai important decât oricând! Viața fiecăruia, în sensul cel mai propriu și direct al termenului, depinde de cine va conduce țara. Pe 6 decembrie e mai riscant să stai acasă și să lași «Dreapta Unită» să adâncească catastrofa actuală, decât să te protejezi, să ieși la vot și să votezi PSD pentru siguranța ta și a familiei”, susține candidatul PSD Ma­ra­mureș pentru Senatul Româ­niei, Sorin Vlașin, președinte al PSD Sighetu Marmației.

PNL a făcut, într-un an de guver­na­re, dovada incapacității și a in­com­petenței sale. A provocat de­­zas­tru în toate domeniile. Oamenii se îmbolnăvesc cu miile, mor români cu sutele în fiecare zi din cauză că guvernul Orban n-a știut/n-a putut/n-a vrut să pregă­tească din timp sistemul de sănă­tate pentru a face față pandemiei.

Economia se afundă-n criză. Peste 1,6 milioane de locuri de muncă
s-au desființat definitiv. Zeci de mii de firme sunt în faliment. Sute de mii de producători/comercianți români sunt lăsați fără pâinea cea de toate zilele prin închiderea piețelor.

De la primul loc în Europa la creș­tere economică, în 2017, în guvernarea PSD, România a ajuns pe ultimul loc în Europa la relansarea economiei, din cauza sprijinului minuscul acordat de guvernul Orban, de numai 1,5-2% din PIB, conform Consiliului Fiscal.
„Educația copiilor este grav compromisă. 1 milion de copii nu pot face școală online pentru că nu au internet și tablete/calculatoare. Guvernul Orban a închis toate școlile, total opus față de multe țări din UE, care au înțeles că indiferent cât de grea e situația, viitorul copiilor nu poate fi sacrificat. Împrumuturile cresc galopant. Guvernul Orban s-a împrumutat într-un an cât în toți primii 22 de ani de la Revoluție, la cele mai mari dobânzi din Europa. PSD îi roagă pe toți românii ca pe 6 decembrie să se protejeze, să iasă la vot și să voteze pentru viață, pentru revenirea la normalitate, pentru siguranța unui trai mai bun!”, arată candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Sorin Vlașin.
 

 

Materiale electorale la comanda PSD Maramures, cod AEP 11200020, tipărit de NEW MEDIA SRL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.