• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Noiembrie , 2016

Societatea Drumuri şi Poduri Maramureş S.A., locul II în Topul Firmelor Maramureşene

Cele mai performante companii şi societăţi comerciale ale judeţului Maramureş au fost premiate vineri, 28 octombrie, în cadrul „Topului Firmelor Maramureşene”, un eveniment economic de tradiţie organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş.

 

Printre firmele care au înregistrat o cifră de afaceri considerabilă şi au demonstrat performanţă în activitatea pe care o desfăşoară s-a numărat şi Societatea Drumuri şi Poduri Maramureş S.A., care a obţinut locul II în domeniul „Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat că îmbunătăţirea vizibilă a activităţii societăţii Drumuri şi Poduri a Consiliului Judeţean Maramureş nu mai este un fapt clamat de către autorităţile judeţene, ci un lucru confirmat prin acest premiu prestigios primit de societate la Topul Firmelor Maramureşene.

 

Conducerea executivă a societăţii de drumuri arată că rezultatul pozitiv se datorează muncii în echipă

 

Gheorghe Popan, directorul societăţii Drumuri şi Poduri Maramureş SA a declarat că, rezultatele pozitive înregistrate de societate în ultimii doi ani de zile se datorează şi muncii de echipă, o muncă susţinută de profesionalismul şi dăruirea angajaţilor şi a conducerii executive.

„Doresc să mulţumesc echipei executive, tuturor angajaţilor, pentru întreg efortul depus în anul 2015, deoarece rezultatele pozitive ale anului trecut sunt cele care ne-au adus acest premiu valoros. Activitatea noastră a continuat cu la fel de mult profesionalism şi în anul 2016, bucurându-ne de întreaga susţinere a conducerii Consiliului Judeţean Maramureş şi, mai ales, de sprijinul preşedintelui Gabriel Zetea”.

 

Şi Emil Marinescu, directorul economic al Societăţii Drumuri şi Poduri Maramureş SA, a arătat că acest premiu oferit de Camera de Comerţ şi Industrie la Topul Firmelor Maramureşene obligă societatea ca, pe viitor, să menţină şi să încerce să depăşească performanţele economice ale anului trecut.

 

„Indicatorii economici ai societăţii s-au îmbunătăţit foarte mult în ultimii doi ani de zile, iar astăzi vorbim despre o societate care produce profit şi lucrări de o mult mai bună calitate. Investiţiile Consiliului Judeţean Maramureş în dotarea societăţii de drumuri vor continua, pentru a ridica tot mai mult nivelul lucrărilor efectuate în judeţul Maramureş. Îmi doresc să cred că, începând de astăzi, vor fi tot mai puţini politicieni cu interese obscure personale care să îşi dorească privatizarea acestei societăţi, iar dintre cei aflaţi până acum în opoziţie, să găsim tot mai mulţi susţinători a unui principiu economic tot mai utilizat în economiile dezvoltate. Marea majoritate a autorităţilor locale ar trebui să deţină societăţi care să activeze în domeniile importante ale infrastructurii”.

 

Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.