• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 21 Mai , 2024

Slujbă specială la biserica din Budești

 Astăzi, cu ocazia sărbătorii Sfinților Constantin și Elena, Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la o slujbă specială la biserica din Budești, unde Sfânta Liturghie ne-a umplut inimile de lumină și pace, iar energia spirituală resimțită acolo a fost cu adevărat deosebită.

Biserica de lemn a Mănăstirii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Budești a fost sfințită de trei Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române: Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, Înaltpreasfințitul Părinte Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, și Preasfințitul Părinte Nectarie de Bretania, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Europei Occidentale.
Cu această ocazie, vreau să vă transmit un mesaj de credință și speranță. Sărbătoriți-vă numele cu bucurie și recunoștință, căci Sfinții Constantin și Elena sunt modele de evlavie și devotament pe care ar trebui să le urmăm cu toții.
Să păstrăm credința vie în inimile noastre și să ne sprijinim reciproc în momentele dificile.
La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc numele astăzi! Să aveți parte de bucurie, sănătate și împliniri în viață!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.