• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 27 Februarie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Martie , 2021

Senatorul Sorin Vlașin a depus patru amendamente la Legea bugetului de Stat

Senatorul PSD Sorin Vlașin a depus patru amendamente la Legea bugetului de stat pe 2021, care vizează proiecte importante, cu un impact major asupra sighetenilor și a cetățenilor din Maramu­reșul istoric, în general: „Cel mai important amendament se referă la alocarea fondurilor necesare pentru realizarea studiului de fezabi­litate pentru Centura ocolitoare a municipiului Sighetu Marmației. Aceste documentații obligatorii pentru accesarea fondurilor europene se ridică la 866 .000 de lei și reprezintă o «povară financiară» foarte mare pentru bugetul local al municipiului Sighetu Marmației.
De asemenea, am solicitat alocarea sumei de 3,224 milioane de lei pentru reabilitarea străzii Avram Iancu, una dintre cele mai importante artere de intrare în Sighetu Marmației, care nu a fost niciodată reabilitată integral.
Un alt amendament vizează amenajarea unui sens giratoriu la intersecția bulevardului Indepen­denței cu strada Avram Iancu, ieșirea de la Spitalul municipal, o zonă foarte aglomerată, care nece­sită fluidizarea traficului. Acest proiect s-ar ridica la 154.000 de lei.
Al patrulea amendament se referă la susținerea burselor de perfor­manță, de studiu și sociale pentru elevii din Sighetu Marmației, care se cifrează la 1,265 milioane de lei”. Săptămâna trecută, senatorul le-a susținut în Plenul Parlamentului, dar, din păcate acestea au fost respinse.  

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.