• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Iulie , 2019

S-a predat amplasamentul către antreprenorul care va executa lucrările de stabilitate la depozitului ecologic de la Sârbi-Fărcașa

Marți, 10 iulie 2019, a avut loc predarea amplasamentului către antreprenorul care va executa lucrările de stabi­litate și punere în siguranță a amplasamentului de la depozitului ecologic de la Sârbi-Fărcașa, din cadrul proiectului „Fazare Proiect Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Mara­mu­reș”, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Maramureș, în calitate de beneficiar, ai supervizorului și ai proiectantului.
Câștigătoarea licitației pentru aces­te lucrări este firma S.C. CONTECH BARENGOTT S.R.L, valoarea contractului fiind de 12.004.067,56 lei (fără TVA), iar termenul de execuție a lucrărilor este de 180 de zile.

În conformitate cu propunerea tehnică și cu graficul de execuție, primele 10-15 zile din execuția contractului de lucrări sunt dedicate realizării organizării de șantier, care cuprinde inclusiv deplasarea pe șantier a utilajelor grele necesare executării lucră­rilor.
Lucrările de stabilizare / pu­nere în siguranța vor include: identificarea și curățarea rețelelor executate, identificarea și scoa­te­rea din uz a segmentelor de in­frastructură nefuncționale și cap­tive în masivul de pământ, reabilitarea drumului de șantier (tehnologic) inclusiv stabilizarea alunecărilor care îl afectează, asigurarea sta­bilității versanților, respectiv stabilitatea locală și ge­ne­rală prin lucrări specifice.
Depozitul Ecologic Sârbi a făcut obiectul unei expertize tehnice din cauza alunecărilor de teren care au survenit în zonă. Începând cu 20 august 2018, contractul de lucrări privind construirea Depozitului Ecologic de la Sârbi a fost reziliat, impunându-se executarea unor lucrări de stabilitate și de punere în siguranță atât pentru investițiile
realizate, cât și pentru cele ce urmează a se executa.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.