• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 21 Mai , 2019

„România – cele mai bune performanțe economice din ultimii 30 de ani!”

Disperată și lipsită de argumente reale, opoziția politică din Ro­mâ­nia încearcă cu disperare să manipuleze opinia publică și pe români, producând materiale de presă sau declarații total lipsite de conținut și adevăr. La afirmațiile privind guvernarea neperformantă a Partidului Social Democrat, răspundem cu date concrete și realități imposibil de negat, PSD reușind să aplice, cu consecvență, măsurile prevă­zute în programul său de gu­­vernare, susține senatorul PSD Maramureș, Liviu Marian Pop.

Parlamentarului social-democrat arată că numărul salariaților din economie a atins maximul istoric al ultimelor două decenii cu peste 5,5 milioane de angajați și, începând cu luna ianuarie 2017, Guvernul coaliției PSD-ALDE a creat în fiecare zi 412 noi locuri de muncă. Creșterea numărului de salariați a avut loc în proporție de peste 80% în sectorul privat al economiei, iar conform statisticilor oficiale, în luna martie 2019, șomajul a atins o valoare minimă de 3,19%, față de 5,4% cât era șomajul la finalul guvernării Cioloș, România având cea mai mică rată a șomajului din UE, aproximativ jumătate față de procentul șomajului din țările zonei euro. Datorită finanțărilor masive și subvențiilor plătite în agricultură, în anii 2017 și 2018, România a obținut cele mai mari producții europene la porumb și floarea soarelui, iar sub guvernarea PSD, România a reușit, în anul 2017, o creștere economică de 6,9%, cea mai mare din Uniunea Europeană. Fondul total de salarii din Ro­mânia, în sectorul de stat și privat, a atins în anul 2018 maxima istorică de 81 de miliarde euro, în creștere cu 21 de miliarde de euro față de 2016, anul guvernării tehnocrate, și aproximativ 73% din cele 81 de miliarde euro reprezintă salarii plătite în sectorul privat al economiei.
Liviu Marian Pop, senator PSD de Maramureș susține că: „Spre deosebire de afirmațiile și campania de defăimare promovată de opoziția PNL-USR-PLUS, prost orchestrată de Klaus Iohannis, Partidul Social Democrat prezintă ca argumente fapte și statistici reale, confirmate de instituțiile europene. Iar românii știu în cine pot avea încredere!”, a conchis parlamentarul social-democrat de Maramureș.

 

 

Realizat la comanda PSD de NEW MEDIA SRL, Cod mandatar financiar 41190008

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.