• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 29 Aprilie , 2022

Propunerea AUR la CCR, singura care arată respect față de români și face cinste instanței constituționale

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îl propune în funcția de judecător la Curtea Constituțională a României (CCR) pe Ioan Sabău-Pop, profesor universitar, membru al Curții Internaționale de Arbitraj Comercial, avocat care a câștigat zeci de mii de hectare de teren pentru statul român.
„Ioan Sabău–Pop și-a dedicat zeci de ani de viață luptei în instanță pentru recuperarea terenurilor și pădurilor care au fost retrocedate în mod fraudulos. Acesta a obținut zeci de mii de hectare de teren care fuseseră luate ilegal din patrimoniul statului român. În mod normal, ar trebui să fie votat de orice parlamentar care mai are un dram de conștiință. Cine vrea o Curte Constituțională puternică și independentă, și nu îngenuncherea ei, îl poate susține pe profesorul Pop”, a declarat deputatul AUR George Simion.

„Propunerea noastră este, de departe, cea mai serioasă și de natură să men­țină standardele privind independența și imparțialitatea Curții Consti­tuționale a României. Pe lângă experiența academică, judecătorească și avocațială, profesorul Ioan Sabău–Pop are și o reputație impecabilă, spre deosebire de contracandidații săi, care reprezintă niște figuri jalnice. Unul este politruc, altul apropiat de serviciile secrete, iar cel de-al treilea a fost exclus din magistratură”, a subliniat senatorul AUR Claudiu Târziu.

27 aprilie 2022

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.