• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Decembrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 Noiembrie , 2019

Proiectul tehnic pentru reabilitarea DJ 187 a fost predat Consiliului Județean

Proiectul tehnic destinat „Pro­­iectării și execuției lu­crărilor de reabilitare a DJ 187, Leordina (DJ18) – Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte” a fost predat în aceste zile la Consiliul Județean Mara­mureș, de S.C. Explan S.R.L. Cluj-Napoca în calitate de proiectant al asocierii S.C. Conrep S.A. – S.C. Dimex 2000 Company S.R.L.
Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea sa fiind de 64.088.929,05 lei. Reabilitarea drumului presupune lucrări pe o supra­față de drum de 20.139 m, cu o lățime a părții caro­sabile de 6 m. Principalele categorii de lucrări vizează realizarea de terasamente, suprastructură drum, dispozitive de evacuare și scurgere a apelor, con­solidări și lucrări pentru sigu­ranța circulației. De asemenea, vor fi reabilitate patru poduri existente pe acest tronson rutier. Vor fi corectate elementele geometrice în plan și spațiu în limita de proprietate a județului și se vor aduce măsuri de siguranță rutieră constând din executarea de parapete, marcaje rutiere și indicatoare de circulație.
„Întrucât documentația transmisă de proiectant este conformă, Supervizorul a aprobat Proiectul Tehnic. De asemenea, Documentația Tehnică pentru Organizarea Execuției Lu­crărilor, fiind conformă cu cerințele, a fost aprobată de Supervizor”, a declarat managerul de proiect Claudia-Maria Breban, directorul Direcției de Dezvoltare și Implementare Pro­iecte din cadrul Consiliului Județean Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.