• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 August , 2021

Proiectul Eparhial „Icoana Maicii Domnului în casa omului” - ediția a II-a, 2021

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, Departamentul Comunicații Media-Online al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, lansează a doua ediție a Proiectului Eparhial „Icoana Maicii Domnului în casa omului”.
Acest proiect se desfășoară în contextul Sfântului și Slăvitului Praznic al Adormirii Maicii Domnului, al cărui post constituie un prilej de pregătire sufletească și de rugăciune fierbinte către Fecioara Maria și Maica Domnului nostru Iisus Hristos. Este binecunoscut faptul că poporul român are o evlavie foarte mare la Maica Preacurată, fiind grabnic ajutătoare și solitoare, pentru că „mult poate rugăciunea Maicii spre îmblânzirea Stăpânului”.
Astfel, în perioada 01 - 15 august 2021, credincioșii vor avea posibilitatea de a trimite online, pe adresa de e-mail(sectormediaonline@yahoo.com) sau pe WhatsApp (0748042169), una sau mai multe fotografii repre­zentând icoana Maicii Domnului care se află la loc de în­chinare și cinstire în casa dum­neavoastră. Fotografia trebuie să fie însoțită de următoarele date: numele și prenumele persoanei (sau al fa­miliei), parohia aparținătoare, localitatea și numărul de telefon.
De asemenea, pentru că ne aflăm în contextul Anului Omagial 2021, „al pastorației româ­nilor din afara României”, ne vom bucura și mai mult de foto­grafiile primite de la credincioșii care locuiesc în diaspora și au în ca­se­le lor sau la locul de muncă o icoană cu chipul Maicii Domnului.
Cele mai deosebite imagini vor fi postate într-un album personalizat pe Paginile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter ale Episcopiei Ortodoxe Române a Maramu­reșului și Sătmarului, precum și într-o ediție viitoare a revistei noastre eparhiale.


Arhid. Adrian Dobreanu, responsabil Comunicații Media-Online

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.