• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 25 Septembrie , 2023

Proiect în valoare de 10 milioane de lei la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

În luna iulie, au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

 

Lucrările sunt executate treptat, având în vedere că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%.

Săptămâna aceasta se lucrează pe secția de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară, iar săptămâna viitoare, lucrărilor vor continua pe secția de chirurgie și oncologie.
„Îmi cer scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat prin realizarea acestor lucrări și fac apel la răbdarea și înțelegerea lor. Acest proiect este foarte important atât pentru siguranța pa­cienților, a personalului medical, cât și pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare”, a transmis Ionel Bogdan, preșe­din­tele administrației județene.
Valoarea totală a proiectului este de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.