• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 04 Decembrie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 Septembrie , 2022

Problemele românilor, în atenția APP Maramureș

Alianța Pentru Patrie, filiala Maramureș, a început în forță reorganizarea, după ce președinte al organizației maramureșene a fost numit Liviu Bechiș. Conducerea partidului își dorește ca filialele APP din țară să fie pregătite pentru viitoarele alegeri, dar și să transmită în teritoriu mesajele puternice ale liderilor.

Principalele probleme ale românilor, în acest moment, sunt prețurile exagerat de mari la energie electrică, gaz metan, la utilități, războiul de lângă noi, cu toate implicațiile acestuia, libertățile cetățenilor în contextul în care conducerea țării cedează, pe zi ce trece, suveranitatea, independența acestei țări.
Legile justiției au fost făcute „plo­con” celor de la  Bruxelles, fără ca românii să știe, să înțeleagă ce se întâmplă, de fapt, a explicat Liviu Bechiș, într-o discuție scurtă  despre demersurile  partidului de con­știentizare a pericolelor ce „bân­tuie” prin România.

Și de la București mesajele sunt pe aceeași linie și cu aceeași forță.
„APP va depune contestații și amendamente la toate formele de legi organice, ordinare, OUG sau H.G. care vizează: «Legile jus­tiției», liberalizările din energie, «Legea off shore», majorările de taxe, impozite și accize, achizițiile scandaloase din pandemie și din domeniul militar de așa zisă înzestrare a armatei române, legile restrictive economice care au fali­mentat antreprenorii din diversele domenii de activitate, agricultorii și producătorii români, etc.”, a transmis, într-un comunicat de presă, Codrin Ștefănescu, secretarul general APP.
Liderul de la București a spus că vor fi depuse eforturi pentru a stopa ordonanța prin care sunt închise exploatări miniere, prin care peste 30 de mii de ortaci sunt lăsați fără un loc de muncă. Un subiect care este „fierbinte” și în Mara­mureș, iar Liviu Bechiș crede că trebuie făcute  eforturi mai mari pentru a reporni mineritul mara­mu­reșean.

„Avem resurse, avem încă specialiști, trebuie doar voință politică pentru a îndrepta din nedreptățile trecutului”, a spus liderul APP Maramureș. Liviu Bechiș a început migăloasa muncă de reorganizare a filialelor locale.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.