• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 7 Decembrie , 2023

Preșcolari în vizită la obiectivele societății VITAL S.A.

În ajun de Moș Nicolae, Stația de Tratare a Apei din Baia Mare a răsunat de glasurile blânde și duioase ale copiilor de grupa mică C – ALBINUȚELE, din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit "Micul Prinț" - Baia Mare. În atmosferă specială de sărbătoare, în faţa bradului împodobit, copiii au colindat, iar apoi au descoperit câteva din procesele prin care trece apa brută, ca sa devină apă potabilă.

 

Micuții curioși au fost  însoţiţi de specialiştii societății Vital S.A, într-un tur în sala filtrelor, dispecerat, iar apoi în laboratorul de apă potabilă unde se execută zilnic controlul caracteristicilor fizico-chimice, bacteriologice și biologice a apei brute și a apei potabile în vederea asigurării monitorizării calității apei potabile distribuite consumatorilor. Scopul vizitei a fost acela de formare și însușire a unor deprinderi de către preșcolari în ceea ce privește mediul înconjurător, în special importanța apei în menținerea sănătății de zi cu zi.

 

Rămânem în continuare deschiși acestor parteneriate cu unitățile de învățământ, deoarece responsabilitatea socială reprezintă un important aspect al acțiunilor de relații publice și ne oferă posibilitatea să educăm din timp utilizatorii de mâine ai serviciilor noastre.

 

Implicarea societății noastre în aceste campanii de educarea a copiilor este cu atât mai importantă cu cât noile tendințe mondiale de economisire a apei ne indeamnă să fim responsabili cu resursele naturale. Astfel, elevii învață să devină consumatori responsabili de apă, o resursă foarte prețioasă.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice la adresa relatii.publice@vitalmm.ro sau la numărul de telefon 0260 215150, interior 177.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.