• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 20 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Aprilie , 2024

PNL Maramureș are cel mai puternic și serios tandem la alegerile locale din 9 iunie: Ionel Bogdan, candidat la Primăria Baia Mare și Gabriel Ștețco, candidat la Consiliul Județean Maramureș

Biroul Politic Județean și Colegiul Director Județean al PNL Maramureș a validat vineri, 29 martie 2024, cu unanimitate de voturi, candidaturile principalilor candidați la alegerile locale din 9 iunie în Maramureș.

 

Ca o premieră pentru România, președintele Consiliului Județean Maramureș va candida la funcția de primar al municipiului Baia Mare. Ionel Bogdan este primarul care poate pune Baia Mare pe primul loc, după ce, împreună cu echipa sa, a reușit să pună Maramureșul pe drumul dezvoltării.

 

Cu un portofoliu de proiecte de 2 miliarde de euro, din care 600 de milioane de euro contracte de finanțare deja atrase, Ionel Bogdan are acum misiunea de a genera și dezvoltarea municipiului Baia Mare.

 

„Îmi doresc să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune, unde să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme.

Băimărenii să aibă locuri de muncă bine plătite, infrastructură, facilități diverse și un nivel de trai mai ridicat. Să nu ne mai plece tinerii în alte orașe și peste hotare, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile unui trai mai bun.

Baia Mare poate mai mult și sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc!” - Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al Municipiului Baia Mare/ președintele PNL Maramureș.

 

Viitorul județului rămâne pe mâini bune! Un tânăr harnic, corect și demn, din Maramureșul istoric, cu experiență în administrație, este candidatul PNL Maramureș pentru președinția administrației județene.

 

Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului, președintele TNL Maramureș, este omul de încredere căruia i s-a încredințat misiunea de a duce mai departe planul de dezvoltare al Maramureșului, proiectele și investițiile majore care vor pune județul pe primul loc în regiunea de Nord-Vest și în România.

 

„Ca fiu al Borșei, ca om care s-a născut în Maramureșul istoric, sunt onorat și bucuros. Cu responsabilitate, voi duce mai departe viziunea de dezvoltare a președintelui Ionel Bogdan și a echipei liberale. Această viziune a scos Maramureșul din conul de umbră în care se afla, spre normalitate, spre ceea ce ne dorim cu toții.

 

Niciodată maramureșeanul nu a privit în urmă, ci a privit cu încredere spre viitor, spre cer și spre Dumnezeu, pentru că împreună putem să facem ceea ce trebuie, mai bine, pentru comunitate! Doamne ajută!” - Gabriel Bogdan Ștețco, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș.

 

Cei doi candidați, susținuți de familii, dar și de colegii și prietenii din marea familie a liberalilor maramureșeni, au anunțat oficial candidaturile printr-o transmisiune în direct, care poate să fie urmărită integral pe pagina de Facebook a PNL Maramureș. Anunțul a fost făcut dintr-un loc simbolic pentru municipiul Baia Mare, care concentrează într-una dintre cele mai frumoase zone din oraș Muzeul Satului, Muzeul de Etnografie, Câmpul Tineretului, Colonia Pictorilor și alte simboluri importante pentru Baia Mare și pentru Maramureș.

 

    

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.