• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 25 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 6 Mai , 2019

PNL are cea mai bună echipă pentru europarlamentare

PNL vine în fața românilor, la alegerile europarlamentare din 26 mai, cu o echipă care îmbină experiența, noutatea dar și rezultate concrete obținute din pozițiile ocupate până acum – în Parlamentul European, administraţie locală și centrală. Cu clujenii Rareș Bogdan și Daniel Buda și bihoreanul Vasile Blaga, este de departe cea mai valoroasă echipă de candidați pentru Parlamentul European. „Nu este nicio îndoială că Ardealul va fi cel mai bine reprezentat în Parlamentul European. Avem rezultatele lui Da­niel Buda, determinarea lui Rareș Bogdan și experiența incon­testabilă a lui Vasile Blaga. Avem toate motivele să fim mândri de candidații PNL”, spune primarul Clujului, Emil Boc. „Lista PNL este o com­binație de experiență și oameni noi. Merită să luptăm pentru ea pentru că avem garanția că este cea mai bună listă pentru România”, spune primarul din Ora­dea, Ilie Bolojan.
PNL deschide lista pentru europarlamentare cu Rareș Bogdan, campion al luptei împotriva PSD, împotriva corupției și abuzurilor, dar și un mare luptător pentru o Românie corectă și normală. Rareș Bogdan, până recent cea mai puternică voce din mass media, va deveni, din 26 mai, cea mai puter­nică voce a României în Europa din poziția de europarlamentar PNL. Un patriot autentic, un familist devotat, Rareș Bogdan este și cel de care PSD se teme foarte tare.
Pe lista PNL pentru europarlamentare se regăsesc și doi campioni ai administrației locale. Mircea Hava, primarul orașului Marii Uniri - Alba Iulia, și Gheorghe Falcă, primarul uneia dintre bijuteriile Vestului, Arad. Hava și Falcă au adus sute de milioane de euro fonduri europene în orașele lor, bani ce au fost investiți în proiecte ce au crescut simțitor calitatea vieții. Cei doi primari sunt garanția că în Parlamentul European ajung oameni care știu ce este Uniunea Europeană și cum poate România folosi la maximum oportunitățile oferite de Europa.
Lista PNL este completată de euro­par­lamentari în funcție care au reali­zări importante în interesul României. La cei 37 de ani pe care îi are, Siegfried Mureșan a reușit să ajungă unul dintre cei mai apreciați europarlamentari români. Bun cunos­cător al mecanismelor și re­gle­mentărilor UE, a fost primul negociator-șef român pentru bugetul UE 2021-2027.
Daniel Buda este un clujean specializat în agricultură, care a luptat și a obținut majorarea subvenției la hectar pentru fermierii români. Adina Vălean a fost declarată al patrulea cel mai influent parlamentar european. Ea a reușit eliminarea ta­rifelor de roaming în Uniunea Europeană. Marian Jean Marinescu este vicepreședinte al celui mai influent grup politic din Parlamentul
European, cel al popularilor europeni. El a reușit, din această poziție, să aducă României avantaje în privința infrastructurii de transport.
Mihai Țurcanu este un alt specia­list în agricultură și zootehnie de pe lista PNL, care a reușit să salveze combinatele chimice din România și, prin urmare, mii de locuri de muncă.

Pe lista PNL îi regăsim și pe foștii miniștri Vasile Blaga și Dan Mo­treanu. Vasile Blaga este cel care a contribuit decisiv la eliminarea faimoaselor „stegulețe roșii” din calea integrării României în UE, iar obiectivul său este integrarea României în Schengen. Dan Mo­treanu, fost ministru al Agriculturii, completează garnitura de liberali ce vor avea drept prioritate fermierii din România.
Lista PNL este completată de fi­guri importante din zona univer­sitară și a societății civile: Vlad Nistor, Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu. Ei sunt cei care vor lupta pentru ca vocea României în Parlamentul European să fie mult mai puternică.
Ca o completare la lista extrem de competentă și puternică cu care PNL vine la alegerile, este extrem de important faptul că PNL face parte din cea mai influentă familie politică europeană, Partidul Popular European, care va da și pre­șe­dintele Comisiei Europene, Man­fred Weber. Influența la nivel european se traduce, întotdeauna, prin decizii favorabile României.
 

 

 

Realizat la comanda PNL
de NEW MEDIA SRL
Cod mandatar financiar: 41190007

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.