• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Februarie , 2020

Platformă de stocare temporară a deșeurilor menajere, pe teritoriul comunei Recea

Forul decizional al Consiliului Județean Maramureș a aprobat în şedinţa ordinară a lunii ianuarie 2020, punerea la dispoziția operatorului delegat al Centrului de Ma­nagement Integrat al Deșeurilor - S.C. DRUSAL S.A. - a unui teren, în vederea amenajării unei platforme pentru stocarea temporară a deșeurilor menajere, înainte de va­lorificare sau tratare. Terenul în cauză se află în domeniul public al județului Maramureș, fiind situat pe raza comunei Recea și face parte din terenul achiziționat de județul Mara­mureș în vederea realizării proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor”.
Soluția stocării temporare este una de urgență, fiind necesară în urma evenimentelor intervenite pe amplasamentul CMID Sârbi, dar și a depășirii capacității de depozitare pe actuala platformă de stocare tem­porară de la Satu Nou de Jos. O solu­ție de depozitare în afara județului nu a fost identificată, și nu ar fi fezabilă deoarece ar genera creșterea costurilor peste limita de suportabi­litate.
Stocarea temporară va înceta la finalizarea lucrărilor și operaționa­li­zarea activității de tratare me­cano-biologică și depozitare a deșeu­rilor pe platforma CMID Sârbi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.