• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Mai , 2024

Peste 300 de tineri social-democrați s-au întâlnit pe Valea Ruscovei!

 Îi felicit din tot sufletul pe tinerii social-democrați, dar și simpatizanții de pe Valea Izei și Valea Ruscovei pentru modul exemplar în care s-au întâlnit și pentru felul în care au înțeles că politica nu este doar despre învrăjbire și ură, nu este despre a ne ataca contracandidații ci este despre proiecte pentru comunitate, despre jocuri quiz și despre păreri împărtășite.

În primul rând, felicitări adresez președintelui TSD Maramureș, Ionut Marincas pentru implicarea tinerilor și pentru energia pe care o aduc aceștia în comunitatea noastră. De asemenea, îi mulțumesc consilierului județean PSD Maramures, Vlad Adrian, lui Roman Vasile, consilierul primarului din Bârsana, dar și candidaților pentru Consiliul Județean, Lucian Coman și Radu Saplonțai pentru organizarea de excepție a acestui eveniment. Totodată, felicitări transmit colegilor primari, candidați la primăriile din Maramureșul Voievodal, la consiliile locale și la Consiliul Județean pentru susținerea acestor tineri extraordinari.
Partidul Social-Democrat are cea mai mare, frumoasă și unită echipă din Maramureș și mă bucur din tot sufletul că seara trecută a fost cu, despre și pentru tineri. Am apreciat gestul „veteranilor” partidului care au ales să nu ia cuvântul, lăsând această acțiune să fie doar a tineretului social-democrat. Și m-am bucurat să văd că au fost prezenți peste 300 de tineri, mai mult decât s-a preconizat și că am avut cu toții parte de un moment frumos, cu zâmbete și relaxare. Pentru că politica ar trebui să fie despre ce poți face bine și nu despre cum să te murdărești aruncând cu noroi în ceilalți! Felicitări, dragi tineri! Felicitări, dragi colegi social-democrați!
Încredere în Maramureș! Încredere în #echipaPSD!
Gabriel Zetea - Deputat PSD
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.