• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 04 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Noiembrie , 2023

Partidul Republican se întărește, devine o forță politică

 Partidul Republican din România se mărește și devine o forță politică de care va trebui să se țină cont. Zilele trecute, a fost prezentată echipa puternică din București.

„Am participat la un eveniment deosebit, care a demonstrat forța pe care filiala București a Partidului Republican o are. Într-un timp foarte scurt, Andrei Tinu a reușit să coaguleze o echipă puternică, una care va contribui la succesul patrioților în alegerile din anul 2024. Bucureștiul are nevoie de o schimbare profundă, iar aceasta începe cu Alianța #AUR din care Partidul Republican din România face parte. Suntem viitorul, suntem răspunsul la criza care ne înconjoară, suntem soluția la dezastrul pe care Nicușor Dan, ONG-istul îmbrăcat în costum de rechin imobiliar, l-a creat în ultimii ani. În 2020, bucureștenii sperau ca, după ce au înghețat în case iarna și au făcut duș doar cu apă rece în mandatul Gabrielei Firea, lucrurile se vor schimba. Nu a fost așa! Prin forțele noastre unite în cadrul Alianței AUR, prin determinare și prin respectul față de valorile noastre fundamentale, vom învinge în 2024. Alături de George Simion, Andrei Tinu, Mihai Enache, suntem cei care vom aduce schimbarea de care Bucureștiul și România au nevoie. 
Împreună vom învinge!”, a spus Mihai Cucsa, președintele Partidului Republican.
 
 
Liderul partidului a vorbit și despre  situația PNRR.
„Mă băieți, hotărâți-vă! Până la urmă aveți sau nu PNRR?
Ieri Ciolacu a zis că proiectul PNRR nu există. Astăzi, Adrian Câciu, de la fonduri europene, a anunțat cu mare fast că cei de la Comisia Europeană a aprobat modificarea PNRR. Ce PNRR ați modificat voi, Marcele, dacă nu aveți PNRR? Sau iar ați mințit?”, a transmis în spațiul public liderul Partidului Republican.
 
 
Și în Maramureș există îndoieli cu privire la situația PNRR.
„În Maramureș nu sunt anunțate foarte multe posibile proiecte derulate prin PNRR. Noi am fi avut nevoie ca de aer de un drum Expres la Satu Mare și o legătură  rapidă cu Dej – Cluj. Promisiuni sunt, dar prin 2030 sau și mai încolo. Ce face nordul fără o rețea de drumuri rapidă și funcțională spre toate zonele? Ne îngropați încet și sigur. De  aceea îi invit pe maramureșeni să vină spre Partidul Republican.  În Alianța AUR vom reuși să deblocăm toată această situație nenorocită. Noi vom face pentru maramureșeni ce nu au reușit cei de la  putere. Veniți în organizațiile de tineret, de femei, de seniori! Vă așteptăm!”, a transmis și Liviu Bechiș, președintele filialei Maramureș a Partidului Republican.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.