• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 22 Iunie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 24 Septembrie , 2020

Oameni noi, de valoare, în echipa PMP

 

Partidul Mișcarea Populară a propus pentru Consiliul Județean Mara­mureș o echipă puternică din care fac parte și oameni cu experiență în politică, dar și doi oameni noi, care nu au mai candidat până acum pentru o funcție publică: ec. Simona Cre­mene, un profesionist cu peste 10 ani de experiență administrativ[ în domeniul sănătății, pe care mara­mureșenii o cunosc în ca­litate de Director Administrativ al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare și General de brigad[ (r) Ion Pop „Rapidu”, militar de carieră, cu o experiență impre­sionantă de peste 32 de ani de acti­vitate, din care 27 în funcții de conducere, în diferite structuri ale MAI, respectiv: Poliție, Poliție de Frontieră și ISU. Dintre funcțiile dețiute amintim: Șef post TF Bucu­rești, Șef Formațiune Poliție TF Giurgiu și Mara­mureș, Șef birou AEST, Șef al Poliției mun. Baia Mare, Adjunct al șefului IPJ Maramureș și comandant al Brigăzii Judiciare, Şef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare, Director al Direcției Poliției de Fron­tieră Rădăuți și apoi Sighet, Director al Direcției Management Opera­țional din Poliția de Frontieră, iar în ultima perioadă din activitatea de militar, a condus Inspectoratul pentru Si­tuații de Urgență „Gheor­ghe Pop de Bă­sești”. Din această postură a moder­nizat infrastructura, a înființat patru noi stații SMURD la Bogdan Vod[, Borșa, Fărcașa și Târgu Lăpuș. În perioada dec. 2013 - iun. 2020 a fost director general la SC Urbis SA. Este cetățean de onoare al comunelor Băsești, Bogdan Vodă și Fărcașa. Activitatea sa a fost recom­pensată cu numeroase premii și distincții acordate de șefii ierarhici, chiar și de președintele României, care i-a conferit Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de mare ofițer cu însemn pentru militari. PS Episcop Iustin i-a acordat distincția „Crucea Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul”.
Alături de siguranță, sănătatea este o prioritate pentru noi toți în această perioadă. Tocmai de aceea, pe lista PMP se află un om dedicat acestui domeniu, un bun profesionist și mai ales un om empatic, Simona Cre­mene, care, din postura de con­si­lier județean va sprijini cu si­guranță proiectele tuturor ins­ti­­tuțiilor de sănătate publică din județ. Simona Cremene este, de asemenea, pre­ședintele Organizației de Femei din PMP Maramureș, un om de echipă, care poate schimba în bine forul administrativ județean.

 

 

Executat de SC NEW MEDIA SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară filiala Maramureș, cod mandatar financiar: 21200020.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.