• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 16 Mai , 2022

O nouă premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare: artroplastie de genunchi cu proteze totale

Secția de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a marcat o nouă premieră chirurgicală, artroplastia de genunchi cu proteze totale.

După 30 de ani de experiențe și rezultate remarcabile ale programului de artroplastie de șold, prin demararea programului de artroplastie de genunchi cu proteze totale, se mărește gama de servicii medicale pe care Spitalul Județean de Urgență le oferă pacienților.

,,Mulțumim domnului doctor Cosmin Dicu, medic primar Ortopedie Traumatologie în centrul Universitar Cluj-Napoca și domnului doctor Bogdan Morariu, care, cu generozitate, au acceptat să implementeze acest nou tip de intervenție chirurgicală în secția noastră, supraveghind activ acest proces și oferindu-ne din experiența lor. Mulțumim și domnului manager jr. George Alexandru Oros pentru deschiderea și sprijinul pe care l-am primit în pregătirea acestui nou program de artroplastie de ge­nunchiˮ afirmă dr. Andrei Prie, medic-șef, Secția de  Ortopedie și Traumatologie.

Șeful Secției de Ortopedie și Trau­matologie de la Spitalul Județean de Urgență Baia mare a precizat că: ,,Deși toți medicii secției noastre sunt calificați pentru acest tip de operație, am ales ca echipa operatorie să fie compusă din colegii noștri mai tineri, dr. Norbert Friedl, dr. Radu Harlișca și dr. Rareș Moșut, medici specialiști, acordând astfel credit entuziasmului profesional al medicilor tineri. Să nu uităm nici ajutorul echipei de Anestezie - terapie intensivă, condusă de domnul doctor Artur Donica, alături de care împărțim zilnic efortul și satisfacțiile muncii noastre și  căruia îi mulțumim pentru colaborare. Subliniez, de asemenea, și aportul important al echipei de asistenți medicali instrumentali și infirmieri de la sala noastră de operație, condusă de asistent principal Cristian Taloș. Personal, în calitate de medic-șef de secție mulțumesc tuturor celor care au participat la reușita acestui nou proiect. Bineînțeles, nu ne vom opri aici. Ortopedia evoluează continuu și ne vom strădui să ținem constant  pasul cu progresul.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare susține că acest program nou de artroplastie face parte dintr-un proces mai mare de extindere a serviciilor medicale pe care le oferă spitalul. ,,De la începutul mandatului, mi-am asumat continuarea procesului de modernizare a spitalului și de extindere a serviciilor medicale pe care le oferim mara­mureșenilor, iar programul de artroplastie de genunchi cu proteze totale face parte din proiectul nostru de dezvoltare.
Mul­țumesc tuturor medicilor, întregului personal medical de la secțiile implicate în efectuarea acestor intervenții medicale pentru profesionalism, pentru pasiunea și devotamentul arătate în munca de zi cu zi”, a declarat managerul  jr. George Alexandru Oros.

Biroul de presă, Spitalul Județean de Urgență „Dr.Constantin Opriș” Baia Mare

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.