• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 3 Iunie , 2014

„Noi mărturii despre Părintele Justin”

Băimăreanul Vlad Herman continuă să facă surprize duhovniceşti celor care l-au cunoscut sau care se simt apropiaţi de Părintele Justin Pârvu.

 

Mai exact, la puţin timp după lansarea unei cărţi dedicate marelui duhovnic al României, Vlad Herman a mai lansat o carte: „după ce am realizat primul volum dedicat Părintelui Justin (Avva Justin Pârvu - Mărturii. Amintiri. Minuni), oamenii au continuat să trimită mărturii despre cel pe care îl consideră Sfântul de la Petru Vodă, aşa că am decis că merită să le pun într-o altă carte. Aşa se face că a mai ieşit încă un volum chiar acum, înainte de împlinirea unui an de când Părintele a plecat la Domnul. Cred că despre

 

Părintele Justin Pârvu trebuie să se mai scrie în continuare deoarece este unul dintre ultimii şi cei mai mari sfinţi pe care neamul românesc i-a dat, iar generaţiile viitoare trebuie să crească în duhul şi învăţăturile acestor mari duhovnici”.

Autorul cărţii „Noi mărturii despre Părintele Justin” spune că „dacă în timpul vieţii nu am reuşit să-l întâlnesc şi să am parte de binecuvântarea sa, pot să spun că i-am simţit ajutorul pe parcursul realizării celor două volume, care nu ar fi ieşit fără îndemnul Părintelui, îndemn ce s-a cuibărit în inima mea printr-o dorinţă arzătoare de a-i dedica aceste pagini. Părintele Justin Pârvu va rămâne mereu un reper şi un povăţuitor pentru popor în aceste vremuri grele, în carte regăsindu-se şi câteva mărturii care confirmă acest lucru.

Una dintre ele şi ajutorul pe care i l-a oferit în urmă cu câteva luni unui tânăr căruia i s-au făcut farmece. Să-l chemăm ori de câte ori vom avea nevoie şi cu siguranţă că nu ne va evita!”  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.