• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 Februarie , 2018

MediSpa - specialistul în sănătate şi frumuseţe. Chirurgia lobului urechii

Persoanele care au lobul urechii rupt, calibrat inestetic, mare etc. pot efectua această procedură, în cazul în care îşi doresc îmbunătăţirea aspectului. Candi­datul potrivit pentru restabilirea aspectului natural, echilibrarea lobului  este sănătos, nefumător, cu aşteptări re­zonabile cu privire la rezultatele intervenţiei.

În majoritatea cazurilor, intervenţia du­rează cca. 30-60 de minute. Se foloseşte un anestezic local (lido­cai­nă). Acesta se injectează la nivel local, iar pacientul va simţi amorţeala în zona lobului urechii. Acesta dispare după aproximativ o oră. În afară de înţepătura efectuată pentru anestezia locală, pacientul nu simte alte dureri.

Orice procedură chirurgicală comportă un anumit grad de risc. Atunci când procedură este efectuată de un specia­list certificat, riscul este minimizat. Posibilele efecte adverse sunt: sânge­ra­re, echimoze, cicatrice, infecţie etc. În primele ore după intervenţie, urechea este uşor umflată şi roşie. Suturile sunt vizibile la locul inciziei. Inflamarea dispare de obicei după câteva zile.

În urma efectuării intervenţiei chi­rurgicale, tuturor pacienţilor li se vor prescrie reţete ca urmare a procedurii. Majoritatea foloseşte analge­zice pentru aproximativ 3 zile, în me­die, pentru a minimiza durerea. După aceste trei zile se poate folosi paracetamol sau ibuprofen, medicul dvs. vă va spune exact.
Cei mai mulţi pacienţi se întorc în cadrul social începând cu a doua zi. Totuşi, pacienţilor li se recomandă să evite efortul său ridicarea greutăţilor pentru aproximativ 10 zile.
De obicei, firele se îndepărtează la 7-10 zile de la intervenţie şi nu presupune durere.
Se poate efectua re-piercingul lobului urechii după 8-10 săptămâni.
Înainte de procedura chirurgicală veţi primi instrucţiuni legate de regimul alimentar şi medicamentos, ce trebuie ţinut 2 săptămâni anterior procedurii.

Copiii mai mari pot fi şi ei supuşi unor asemenea intervenţii. Se va folosi de asemenea anestezia locală, prin urmare copilul trebuie să fie matur şi cooperant. În majoritatea cazurilor, intervenţia se face la copiii de la 9 ani în sus.

 

 

CONTACT

MediSpa Baia Mare, strada George Coşbuc nr. 25 A,
TELEFON: 0786-596699, site: www.medispa.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.