• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 Iulie , 2021

Maramureșul istoric, uitat de demnitari. Senatorul Dan Ivan: ”Doresc să schimbăm asta”

Senatorul Dan Ivan anunță faptul că urmează să deschidă un birou parlamentar și la Sighetu Marmației, după primele două existente în Baia Mare și Borșa. Ultimul dintre acestea, biroul parlamentar de la Borșa va fi destinat audiențelor susținute în fiecare a doua sau a treia zi de vineri dintr-o lună. Senatorul USR-PLUS declară că a decis să aibă mai multe birouri în Maramureșul istoric pentru a veni în sprijinul numeroșilor localnici ignorați ani la rând de demnitarii pe care i-au trimis în Parlamentul României.

 

”Oamenii au fost uitați foarte multă vreme, dar îmi doresc să schimbăm acest lucru. Cetățenii au nevoie să fie ascultați, pentru că problemele cu care se confruntă sunt diverse. În primul rând, intenționez să vedem cum putem ridica nivelul de trai și să identificăm împreună soluții în acest sens. Fiind o zonă cu potențial turistic, întreprinzătorii privați ce activează în acest domeniu au nevoie de susținerea statului pentru a trece peste derapajele financiare cauzate de pandemia dată de COVID-19. Este un segment extrem de important, una dintre cărțile de vizită ale Maramureșului, o șansă pentru dezvoltarea economică a județului.

De asemenea, agricultura, chiar de subzistență, este esențial a fi susținută. Produsele tradiționale autentice fac parte și ele din lanțul ce atrage turiști, fapt pentru care îmi voi canaliza munca de parlamentar către realizarea unei legislații ce vine în sprijinul producătorilor locali. Constatăm, în ultimii ani, un apetit al cumpărătorilor față de produsele noastre pe care le știm din gospodăria bunicilor, iar lucrul acesta nu are decât să ne bucure. Mâncăm mai sănătos, iar micii producători realizează acele venituri de care au nevoie pentru a-și susține financiar familiile sau propriile producții”, a conchis senatorul USR-PLUS Dan Ivan.

Acesta a mai adăugat faptul că un al patrulea birou va fi deschis cel mai probabil în zona Codrului,la Ariniș.

 

Adresele birourilor parlamentare deschise pana in prezent.

 Birou Parlamentar Baia Mare:

Piata Libertatii nr. 15

Birou Parlamentar Borșa:

Str. Floare de Colt nr. A5, C44

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.