• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 22 Septembrie , 2021

Lucrările de asfaltare pe drumul către Luhei – Poienile de sub Munte, în linie dreaptă

Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a efectuat, recent, o vizită în Poienile de sub Munte pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare pe DJ 187, prelungirea către cătunul Luhei, unde locuiesc peste 1000 de oameni.


Proiectul inițial de reabilitare a Drumului Județean 187 a fost extins cu încă 3,9 kilometri, pentru a fi reabilitată și porțiunea de drum care face legătura cu Luhei, un cătun din Poienile de sub Munte.
Președintele administrației jude­țene, Ionel Bogdan, a declarat: „Locuitorii din Luhei merită să aibă drumuri mai bune, pe care să poată circula în condiții de siguranță și confort.
În acest sens, am făcut toate demersurile necesare pentru a demara lucrările de asfaltare pe Drumul Județean 187, în prelungirea proiectului inițial, care prevede reabilitarea între Leordina și Poienile de sub Munte, cu încă 3,9 kilometri, prelungire care face legătura cu Luhei, un cătun din comuna Poienile de sub Munte, în care trăiesc peste 1000 de oameni.
Încă de la începutul mandatului ca președinte al Consiliului Județean, le-am promis oamenilor din cătunul Luhei că vom asfalta acest drum, astfel încât să beneficieze de o infrastructură rutieră modernă”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.