• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 3 Decembrie , 2020

Liberalii maramureșeni au onorat Ziua Națională a României la Șișești

 

Echipa PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie împreună cu Ionel Bogdan, președinte PNL Mara­mureș, au fost de 1 Decembrie la Șișești, la Biserica Unirii tuturor Românilor și la Casa Memorială „Vasile Lucaciu”, unde au pus o coroană de flori în semn de apreciere și prețuire pentru sacrificiile și curajul de care au dat dovadă înaintașii noștri.

 

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, a transmis un mesaj tuturor românilor: „Aici, la Șișești, lângă Biserica Unirii Tuturor Românilor, marea sărbă­toare a românilor este cu totul specială.
Vasile Lucaciu, alături de Geor­ge Pop de Băsești și de ceilalți unioniști, au crezut și au luptat pentru visul lor de libertate și unitate.
1 Decembrie este despre forța acestui popor de a lupta pentru a realiza lucruri mărețe, care fac istorie. Așa cum s-a întâmplat la 1 Decembrie 1918.
Românii sunt principala bogăție a acestei țări și forța schimbării în bine a poporului nostru. Doar împreună, cu speranţă, cu cre­dință și încredere, vom putea să construim România europeană şi puternică, pe care ne-o dorim cu toții.
La mulți ani, români! La mulți ani, România!”.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, Călin Bota, Cristian Niculescu Țâgârlaș, Anca Hendea, Florin Alexe și Felician Ciceu, candidați PNL pentru Parlamentul României, au fost pre­zenți atât la Șișești, cât și la ce­re- ­monialul militar dedicat „Zilei Naționale a României”, care a avut loc la Monumentul Osta­șului Român din Baia Mare, unde au depus o coroană de flori în memoria celor care au luptat pentru România unită.

Călin Bota, candidat PNL pentru Camera Deputaților, a declarat că: „Anul acesta sărbătorim 102 ani de la Marea Unire din 1918. De mai bine de un secol, strămo­șii noștri au luptat și au făcut posibilă înfăptuirea României prin unirea tuturor provinciilor românești într-un singur stat unitar național. Trebuie să onorăm în fiecare an cu mândrie și recu­noștință însemnătatea acestei zile. La mulți ani, România! La mulți ani, români!”.

De asemenea, Cristian Niculescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale:
„1 Decembrie este o zi cu o încărcătură emoțională puternică pentru fie­care dintre noi, este Ziua Nați­onală a României, iar anul acesta sărbătorim 102 ani de la Marea Unire.
Trebuie să luptăm în continuare pentru dezvoltarea României și să nu uităm de sacrificiile făcute de strămoșii noștri pentru ca noi, azi, să fim un popor unit.
La mulți ani tuturor românilor! La mulți ani, România!”.

 

 

Material electoral la comanda PNL Maramureș, realizat de: SC NEW MEDIA SRL, cod AEP - 11200025.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.