• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Octombrie , 2019

Klaus Iohannis: „României i-ar fi mai bine fără PSD”

Președintele Klaus Iohannis crede că există șanse mari ca moțiunea de cenzură să fie votată, iar românii să scape de această guvernare păgu­boasă pentru țară.
„Abia aștept să treacă moțiunea și să scăpăm de PSD”, a declarat șeful statului la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest, desfă­șu­rată la Cluj.
„Stăm foarte prost. În decembrie 2016, românii au considerat că e bine și nu e bine să meargă la vot, unii s-au dus, alții nu. Unii din cei care s-au dus au crezut minciunile PSD, care a promis că va curge lapte și miere, dar, ghinion, cum a spus unul, nu a fost așa. Au început să curgă atacuri la justiție, la mediul privat, la economie”, a reamintit Klaus Iohannis. „Am ajuns acum să avem un guvern care reușește contraperformanță după contraper­formanță, eu am numit acest guvern un guvern eșuat, dar aceste eșecuri ale pesediștilor ne dor, pentru că se repercutează asupra vieții noastre de zi cu zi”, a subliniat președintele Iohannis.

Șeful statului a reamintit că s-a opus, în permanență, abuzurilor PSD. „Eu am făcut tot ce a putut președintele României să facă. Foarte multe din prostiile, din năstruşniciile, din ata­curile PSD asupra statului român, asupra sistemelor mari din statul român am reuşit să le opresc. Am reuşit împreună cu voi şi împreună cu românii şi e bine că am reuşit şi vă spun: abia aştept să treacă moţiunea să scăpăm de PSD”, a fost mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis liberalilor ardeleni.
 

Guvernare performantă liberală

 

În acest context, Klaus Iohannis a subliniat că doar o guvernare liberală poate reda încrederea românilor.
„Avem nevoie de o guvernare per­formantă pentru români și România. O astfel de guvernare poate s-o livreze PNL. Momentul vine și vine repede. Trebuie să facem un lucru foarte greu, să recâștigăm încrederea românilor.(...) Ceea ce trebuie să facem noi este să reconstruim Ro­mânia și o s-o facem împreună. Putem împreună. Și am dovedit-o”, a declarat Iohannis.
Candidatul PNL la alegerile prezi­dențiale și-a exprimat convingerea că, după europarlamentare, liberalii vor câștiga și următoarele runde de alegeri.

„Am început foarte bine această serie de alegeri. Pe 26 mai am câș­tigat enorm. Nu doar la europarlamentare PNL a ieșit pe primul loc, am câștigat referendumul pentru o Românie onestă.(…) Sunt foarte bucuros pentru că putem împreună să pregătim viitorul României. Îm­preună vom face viitorul României”, a precizat președintele României, în aplauzele sutelor de liberali.
 

Ludovic Orban: Klaus Iohannis are forța de a aduna toate forțele din societate pentru a împinge lucrurile înainte

Prezent la reuniunea de la Cluj, președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că Iohannis este „primul om de stat adevărat de după revoluție”, pentru că „are capacitatea de a deschide orice ușă din orice cancelarie atunci când România are nevoie”, „se bate pentru interesele țării sale și atunci când deran­jează”, „are puterea de a înțelege nevoile reale, are forța de a aduna toate forțele din societate pentru a împinge lucrurile înainte”.


Ionel Bogdan, președinte PNL Mara­mureș: Președintele Klaus Iohannis și PNL reprezintă șansa românilor la o țară normală

La Adunarea Regională de la Cluj a fost pre­zentă și o numeroasă delegație de li­berali maramureșeni, condusă de pre­ședintele organizației, Ionel Bogdan.
„Întâlnirea regională de la Cluj a fost încărcată de optimism. Suntem deter­minați să câștigăm alegerile preziden­țiale din această toamnă, precum și alegerile locale și cele generale de anul viitor. Președintele Klaus Iohannis și PNL reprezintă șansa românilor la o țară normală, la o țară în care cetățenii sunt respectați și în care instituțiile statului lucrează pentru ei. Cred în șansa Ro­mâniei la normalitate”, a precizat liderul liberalilor maramureșeni.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.