• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 14 Noiembrie , 2018

KiK deschide primul magazin din Maramureș, la Sighetu Marmației

Deschiderea pentru public a magazinului a avut loc miercuri, 7 noiembrie. Clienții au fost așteptați cu reducere de 10% la toate produsele din magazin, în zilele de 7 și 8 noiembrie.
Cu o suprafaţă de vânzare de peste 700 mp, noul magazin KiK aduce vizitatorilor şi cum­pă­­rătorilor cele mai importante concepte şi piese vestimentare ale brandului pentru femei, bărbaţi şi copii, alături de accesorii, cosmetice, ju­cării, rechizite pentru școală și di­ver­se produse din categoria home&deco.
Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, iar următoarele oraşe în care retailerul va deschide magazine sunt Brăila, Bistrița și Vaslui.


„Ne-am propus să ajungem cât mai aproape de clienții noștri din toate colțurile țării, cărora să le putem oferi o gamă extinsă de produse de calitate pentru casă și întreaga familie, la prețuri foarte bune. Echipa noastră de consultanți vânzări este bine pregătită și gata să ofere informații și să răspundă la toate întrebările clienților”.
Raluca Hartmann, directorul general al KiK România

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.