• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 27 Februarie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Iunie , 2021

Jos pălăria!

 

Au trecut 2 zile, de la poate cel mai mare eveniment pe biciclete organizat vreodată de 1 iunie, în urbea noastră („Copii și părinți pe bicicletă de 1 Iunie “) și încă suntem încântați de câtă iubire am simțit din partea voastră pe parcursul zilei de Marți. De 48 de ore analizăm, sortăm, catalogăm poze , filmări și impresii. Toate sunt cu voi și despre voi, oameni dragi, cei care ați ales ca pe 1 Iunie să veniți cu mic, cu mare, pentru a participa la ceea ce spunem noi că a fost „un cutremur fabulos”!

Pe străzile orașului, în ziua de poveste, 1 Iunie a anului 2021, peste 1000 de bicicliști au fost alături de noi, peste 2021 de roți s-au învârtit simultan, peste 2021 de pedale au împins aceste roți și peste 2021 de metri de lanțuri au asigurat mișcarea bicicletelor.

Totul vi se datorează vouă, celor care simțiți ca noi și care doriți și puteți să fiți parte activă a comunității locale, participând la astfel de acțiuni care sunt menite să ne scoață din rutina zilnică și să ne aducă față în față, pentru a conștientiza – dacă mai e nevoie – cât de importante sunt astfel de evenimente, mișcarea în aer liber și a faptului că familia trebuie să fie pe primul loc și că timpul dedicate acesteia este poate cel mai prețios cadou pe care-l putem face.

Marți am văzut doar zâmbete, am auzit doar vorbe frumoase, am văzut inocența și bucuria copiilor pentru că pot împărtăși momente de calitate alături de cei dragi lor, am simțit spirit de competiție, dar și fairplay, am văzut implicare, dar și susținere și mai ales am văzut cum arată oamenii extraordinary, într-un oraș frumos.  Ne era dor de așa ceva!

Vă mulțumim tuturor care ne-ați onorat cu prezenta precum și celor care ne-ați susținut pe tot parcursul evenimentului și în pregătirea lui. Prin participarea voastră la acest eveniment am ridicat ștacheta la un nivel foarte înalt și ne-ați motivat și încurajat să mai producem evenimente de acest fel și să ne implicam activ în a fi alături de autoritățile locale în dezvoltarea de noi piste și trasee de bicicletă în oraș și împrejurimi, precum și în acțiuni de promovare și conștientizare a importantei menținerii siguranței bicicliștilor în trafic și campanii de ecologizare.

Ne înclinăm în fața dumneavoastră!

 

Adrian Teaciu,

Membru Maramureș Bike

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.