• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 August , 2022

IONEL BOGDAN: Reabilitarea Palatului Administrativ din Baia Mare, în linie dreaptă

Aleșii județeni au votat în ședința Consiliului Județean proiectul privind aprobarea documentației necesare pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitarea Palatului Administrativ”.

Palatul Administrativ, clădire în care își desfășoară activitatea, pe lângă Consiliul Județean și Prefectura Mara­mureș, mai multe instituții publice din județ, se află într-o stare avansată de degradare și are nevoie de o reabilitare integrală.

Prin realizarea acestui proiect, va fi amenajată o zonă de promenadă pe terenul din fața clădirii, iar cetățenii și turiștii vor putea petrece timpul liber în această zonă a orașului și vor putea viziona întreg municipiul Baia Mare din turn.
Președintele administrației jude­țene, Ionel Bogdan, a vorbit despre importanța acestui proiect: „Clădirea Palatului Administrativ are nevoie de o reabilitare totală atât a birourilor, a sălilor de ședință care vor putea fi folosite și pentru diferite evenimente culturale, a turnului care va putea fi folosit inclusiv în mod turistic, dar și de reamenajarea parcărilor. Depunerea acestui proiect spre finanțare a mai fost încercată în trecut, însă fără succes, din cauza faptului că nu s-a putut face dovada dreptului de proprietate pe acest imobil. În prezent, am reușit să rezolvăm această problemă și putem primi finanțare europeană”.

Valoarea proiectului este de 23 de milioane de euro și se va finanța prin Programul Operațional Regional. Durata estimată de execuție a proiectului este de 24 de luni de la începerea lucrărilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.