• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 31 August , 2020

Ionel Bogdan: „Împreună, reclădim România și punem Maramureșul pe roate”

 

Sub sloganul „Punem Maramu­reșul pe roate”, președintele PNL Maramureș și candidatul acestui partid la șefia Consiliului Județean s-a lansat oficial în campania pentru alegerile locale din 27 septembrie.



Evenimentul a avut loc în Piața Libertății din municipiul Baia Mare, unde candidatul PNL și-a pre­zentat planul său pentru dezvoltarea Maramureșului. Alături de Ionel Bogdan, s-au aflat lideri politici PNL, candidații liberali la primăriile din județ, dar și susți­nători ai partidului.
Ionel Bogdan: Maramureșul are nevoie de o resetare
În discursul său, candidatul PNL la președinția CJ a criticat modul în care a fost administrat județul în ultimii ani. Acesta a arătat că, din cauza acestei administrații, Mara­mureșul a ajuns pe ultimul loc din regiunea Nord-Vest la dezvoltare.
Ionel Bogdan a susținut că, în timp ce alte județe progresează, actuala conducere a CJ Maramureș nu face decât să se lamenteze și să găsească explicații pentru nereali­zările sale. „Maramureșul  este oprit în timp. La Consiliul Jude­țean doar se caută vinovați. Nu de văicăreli avem nevoie. Avem nevoie de proiecte europene, avem nevoie de investiții private, avem nevoie de bani privați și europeni, de locuri de muncă bine plătite, de oameni care vor să muncească pentru binele comunității”, a menționat candidatul PNL.
 

Planul lui Bogdan – 1 miliard de euro investiții în Maramureș
 

Totodată, președintele PNL a vorbit și despre soluțiile sale pentru dezvoltarea județului. Planul său pentru Maramureș prevede atra­gerea unor investiții în valoare de 1 miliard de euro în următorii patru ani. Banii vor veni, cu prio­ritate, din fonduri europene, dar și din cele guvernamentale și vor fi direcționați către proiecte importante pentru județ.

În acest sens, Ionel Bogdan a prezentat proiectele majore pe care le va susține pentru dezvoltarea Maramureșului. Drumul expres Baia Mare - Petea, realizarea centurilor pentru Baia Mare și Sighetu Marmației, construirea unui terminal nou al Aeroportului Baia Mare, reabilitarea DN 18B Târgu Lăpuș - Baia Mare, deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, finalizarea barajului Runcu, dezvoltarea turismului și crearea de noi locuri de muncă prin deschiderea de parcuri industriale sunt doar câteva din obiectivele la care se angajează candidatul PNL.
„Maramureșul și România trebuie reclădite sat cu sat, oraș cu oraș, stradă cu stradă, om cu om. România poate renaște prin comunități și oameni, prin gânduri bune și lucrul bine făcut”, a arătat candidatul PNL. În încheiere, Ionel Bogdan a declarat că are alături de el o echipă frumoasă, care are expertiza, dorința, voința și perseverența necesare să facă toate aceste lucruri. „Împreună, reclădim România și punem Maramureșul pe roate!”, a spus candidatul PNL la Consiliul Județean Maramureș.

 


 

Lideri centrali și locali ai PNL îl susțin pe Ionel Bogdan
 

Despre nevoia unei resetări politice și dezvoltări accelerate a județului au vorbit și susținătorii candidatului PNL la președinția Maramureș. Mircea Cirț, candidatul PNL la Primăria Baia Mare, a arătat că are încredere în măsurile susținute de Ionel Bogdan și că, pe 27 septembrie, „avem oca­zia și trebuie să generăm schimbarea”.
Despre nevoia unei schimbări a modului în care este administrat județul a vorbit și secretarul gene­ral al PNL, Robert Sighiartău. Acesta a făcut referire la succesul unor județe conduse de liberali și a arătat că soluția este ca în fruntea administrației din Maramureș să vină o echipă profesionistă. „Din 27 septembrie, Maramureșul are șansa unei administrații PNL în Baia Mare cu Mircea Cirț, a unei majorități în Consiliul Județean și a unui președinte PNL, cu colegul meu de generație, Ionel Bogdan, într-o guvernare cu PNL, condusă de Ludovic Orban”, a menționat Sighiartău.
La rândul său, ministrul Fondurilor Europene, prezent și el la eveniment, a susținut că are încredere în Ionel Bogdan și în planul său pentru dezvoltarea Maramureșului, care prevede atragerea banilor UE. „Trei lucruri pot spune despre planul lui Bogdan: 1- fonduri europene, 2 - tot fonduri europene și 3 - la fel, fonduri europene. Este posibil ca peste patru ani să ne întâlnim într-un Maramureș al vii­torului”, a spus Marcel Boloș.
În fine, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a menționat că îl susține pe Ionel Bogdan și că este în forța maramureșenilor să își schimbe soarta. „Putem, împreună, să punem România și Maramu­reșul pe roate”, a declarat Rareș Bogdan.

 

„Maramureșul  este oprit în timp. La Consiliul Jude­țean doar se caută vinovați. Nu de văicăreli avem nevoie. Avem nevoie de proiecte europene, avem nevoie de investiții private, avem nevoie de bani privați și europeni, de locuri de muncă bine plătite, de oameni care vor să muncească pentru binele comunității”.
Ionel Bogdan, candidat PNL

 

Biroul de presă PNL Maramureș

 

Material electoral la comanda PNL Maramureș,  Tip[rit de SC New Media SRL, Cod AEP- 21200012.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.