• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 19 Aprilie , 2023

Ionel Bogdan: Avem patru oferte depuse pentru proiectarea și execuția Pasajului suprateran de la Italsofa

În urma anunțului publicat în  Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în 5 martie 2023, au fost depuse patru oferte pentru proiectarea și execuția Pasajului suprateran de la Italsofa, data limită de depunere a ofertelor fiind 10 aprilie 2023.

Comisia de evaluare a început verificarea documentațiilor, astfel încât, în cel mai scurt timp, firma câștigătoare să fie desemnată.
Cele patru asocieri de operatori eco­nomici care au depus oferte sunt:
1. CONREP - lider, S.C. PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA, DIMEX-2000 COMPANY, SCANDIUZZI STEEL CONSTRUCTIONS SPA;
2. FREYROM - lider, CON­STRUCȚ­II ERBASU, COSTIN ȘI VLAD BIROU DE PROIECTARE S.R.L., PROCONS GROUP;
3. DRUM INSERV – lider, INFRA EXPERT, CADSIL S.R.L.;
4. ANTREPRIZA DE REPA­RA­ȚII ȘI LUCRĂRI A R L CLUJ - lider, STRABAG.
Valoarea estimată a proiectului este de 78 milioane lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, prin par­teneriatul dintre Consiliul Județean Maramureș - Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Primăria Baia Mare.

„Cetățenii care vor folosi această intrare în municipiul Baia Mare nu vor mai fi nevoiți să stea în ambuteiajele care se formează la orele de vârf și vor beneficia de un pasaj suprateran care va decongestiona traficul și va crește siguranța în trafic. De asemenea, acest pasaj va fi un important punct de legătură între municipiul Baia Mare și viitoarea centură ocolitoare a orașului. Facem pași importanți și dezvoltăm infrastructura rutieră din Mara­mureș, așa cum am promis”, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Pasajul suprateran de la Italsofa va avea o lungime de 680 de metri, 13,6 metri lățime, trotuare de 2,5 metri fiecare, iar durata de execuție a pasajului este de 12 luni de la atribuirea contractului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.