• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Aprilie , 2023

Ionel Bogdan: „Am achiziționat echipamente noi pentru echipa SMURD Maramureș”

Achiziționarea a 30 de echipamente noi pentru Terapie Intensivă mobilă UPU SMURD Mara­mureș, în valoare de 240.000 lei, a fost susținută de Consiliul Județean Maramureș.

Administrația județului are în vedere și achiziționarea a două autospeciale dotate cu terapie intensivă mobilă, în valoare de peste 450.000 de euro, necesare în salvarea victimelor acci­­dentelor rutiere, de muncă, infarct, dar și a persoanelor cu afec­țiuni grave care au nevoie urgentă de terapie intensivă.
Un alt proiect important este reabilitarea și reamenajarea Unității de Primire Urgențe – UPU - de la Spitalul Județean de Urgență.

„Salvatorii maramureșeni au tot sprijinul meu și le mulțumesc pentru munca, devotamentul și curajul cu care îndeplinesc fiecare misiune. Avem proiecte importante pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de sănătate, de peste 85 milioane euro, pentru că îmi doresc ca pacienții să beneficieze de servicii de înaltă calitate în unitățile spitalicești din Mara­mureș”, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.