• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Februarie , 2023

Întâlnire în Maramureș cu seniorii liberali

Cristian Niculescu-Țâgârlaș, senator PNL de Maramureș, a onorat invitația Organizației Seniorilor Liberali și a fost prezent la întâlnirea de la Ocna Șugatag. ”Fiecare întâlnire cu seniorii reprezintă o lecție importantă, un transfer valoros de cunoștințe, dar și un angajament pentru viitor. Am răspuns cu interes invitației filialei de nord-vest a Organizației Seniorilor Liberali, fiind prezent la dezbaterile de la Ocna Șugatag. Vom avea întotdeauna nevoie de experiența lor politică și de viață”, a declarat senatorul PNL.

În organizarea unui colectiv coordonat de domnul Bărbuș Gheorghe, președintele Organizației Seniorilor Liberali - filiala Maramureș, sâmbătă, 11 februarie, a avut loc întâlnirea regională a organizațiilor de seniori liberali  din zona de Nord-Vest a României, în localitatea Ocna Șugatag. Pe lista invitaților a figurat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș - președintele  Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului, alături de deputații Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe, secretarul de stat Anca Hendea și prefectul Rudolf Stauder, Au fost prezenți reprezentanții organizațiilor liberale de seniori din Cluj, Sălaj, Bihor, Bistrița, Satu Mare și Maramureș, discutându-se teme economice și sociale de actualitate, precum și proiectele aflate pe agenda Parlamentului. În cadrul reuniunii a avut loc o dezbatere benefică pentru toți participanții, fiind realizat un schimb de opinii  constructiv privind diverse aspecte de interes general.

 

”Consider că avem nevoie de astfel de întâlniri pentru a lua cele mai bune măsuri și decizii la nivelul Parlamentului, personal asigurându-i pe participanți de tot sprijinul meu în găsirea celor mai bune soluții la problemele cu care se confruntă persoanele vârstnice, încurajându-i, totodată,  să se implice și să vină cu propuneri către forul legislativ”, a concluzionat senatorul PNL Cristian Niculescu-Țâgârlaș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.