• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Mai , 2023

„În urmă cu 148 de ani, Ion C. Brătianu, C.A. Rosetti, Mihail Kogălniceanu și alți mari patrioți puneau bazele Partidului Național Liberal”

 „Ziua de 24 mai este o zi importantă pentru liberalii români. În urmă cu 148 de ani, Ion C. Brătianu, C.A. Rosetti, Mihail Kogălniceanu și alți mari patrioți puneau bazele Partidului Național Liberal, cea mai importantă forță politică din istoria României. De numele PNL se leagă momente importante precum obținerea independenței de stat, Marea Unire sau integrarea în UE.

Indiferent de provocările cu care s-a confruntat Europa în ultimii ani, echipa liberală a reușit să combată efectele crizelor și să susțină creșterea economică. În prezent, Klaus Iohannis, primul președinte liberal al țării noastre, și Nicolae Ionel Ciucă, premier liberal, mențin România pe calea europeană a dezvoltării.

În continuare, ne propunem să susținem abordarea prooccidentală a țării noastre, să punem investițiile în prim-plan și să creștem nivelul de trai al românilor. Împreună, dezvoltăm România în Europa!”, a spus deputatul Florin Alexe.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.