• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 13 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 27 Septembrie , 2023

George Simion: Denunţăm faptul că nu se impozitează cu 1% marii contribuabili, aşa cum s-a anunţat

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat că marii contribuabili nu vor fi impozitaţi cu 1%, aşa cum s-a anunţat, susţinând că este o formulă de calcul "mai complicată", care nu înglobează "sub nicio formă", la nicio multinaţională, acest procent.

 

"Cu privire la măsurile fiscale, vrem să denunţăm faptul că nu se impozitează cu 1% marii contribuabili, aşa cum s-a anunţat. Este o formulă de calcul mai complicată, care nu înglobează, sub nicio formă, la nicio companie multinaţională cifra de 1% pe valoarea şi totalul tranzacţiilor efectuate într-un an", a susţinut Simion, la o conferinţă de presă.

 

În context, el a precizat că AUR se opune eliminării treptate a plăţii cu numerar din România şi a schimbării monedei naţionale, măsură care va trece de Parlament prin asumarea răspunderii Guvernului Ciolacu, "dacă USR nu va semna pentru moţiunea de cenzură".

"AUR se opune eliminării treptate a plăţii cu numerar din România şi a schimbării monedei naţionale. Avem o singură monedă, ea se numeşte leu, o poţi folosi pe teritoriul suveran al ţării. Ceea ce face PSD şi Marcel Ciolacu asupra pensionarilor, asupra mediului rural şi asupra locuitorilor din micile oraşe, este o crimă. Limitarea la a plăti numai un plafon maxim de 1.000 de lei va aduce grave disfuncţionalităţi în mai mult de jumătate din ţara noastră. Şi asta trece de Parlamentul României prin asumarea răspunderii, dacă USR-ul nu va veni şi nu va semna pentru moţiunea de cenzură", a transmis Simion.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.